Back to top

Slovan-DAC: Szurkolói utazás és jegyinfó

Publikálva: 2016, november 3 - 06:20
A DAC futballklub és az YBS fanklub felhívása a vasárnapi Slovan-DAC bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban:
Slovan-DAC: Szurkolói utazás és jegyinfó

Vasárnap, 2016. október 6-án 15:20-tól a Fortuna Liga 15. fordulójában a pozsonyi Slovan otthonában vendégszerepel a DAC.

Holnap kezdődik a belépőjegyek elővétele a mérkőzésre: a DAC-stadion éttermében csütörtökön és pénteken 10-től 16-óráig, a dunaszerdahelyi Turul bárban pedig naponta a nyitvatartási idő szerint. A belépőjegy ára egységesen 5,- euró. A belépőjegyek vasárnap a mérkőzés előtt a helyszínen is megvásárolhatóak lesznek. A belépőjegy megvásárlásánál szükséges a személyi igazolvány (útlevél) felmutatása, amit gyermekek esetén az egészségügyi igazolvány helyettesíti.

Az YBS fanklub - a korábbi évek jó tapasztalatai alapján - ezúttal is vonatos szurkolói túrát szervez a rangadóra, mely a RegioJet vasúttársasággal történik. Találkozó a dunaszerdahelyi vasútállomáson. A vonatra felszállni csak oda-vissza érvényes menetjeggyel lehet, melyet mindenki individuálisan vásárolhat. Javasoljuk, hogy ezt elővételben tegyék meg a RegioJet, vagy a ZSSK r.t. valamelyik kirendeltségén. A vonat a menetrendszerű járat minden megállóhelyén megáll. Indulás Dunaszerdahelyről 12:50-kor, vissza a Pozsony Újváros pályaudvarról 18:12-kor. A Pozsony Újváros pályaudvarról a szurkolók felsorakozva, gyalog, rendőri kísérettel közelítik meg a vendégszektort. Autóval utazók a somorjai OMV benzinkúton találkoznak, innen javasolt közös indulás 13:30-kor.

Az utazással kapcsolatos további részletekért kövesse az YBS fanklub hivatalos Facebook profilját.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies