Back to top

Slovan - DAC 1904: jegyinfó és szurkolói utazás

Publikálva: 2023, március 30 - 17:50
Húsvét vasárnap a pozsonyi Slovan otthonában vendégszerepel a DAC. A vendégjegyek már elérhetők, árusításuk kizárólag online zajlik. A szurkolói klubok vonatos utazást szerveznek a rangadóra.
Slovan - DAC 1904: jegyinfó és szurkolói utazás

Van már terved húsvét vasárnapra? Gyere, és kísérd el csapatunkat a szezon egyik legfontosabb mérkőzésére!

A felsőházi rájátszás 4. fordulójában rendezik meg a tavasz következő nagy rangadóját, amelyen biztosan első helyezettként lépünk pályára a nagy rivális otthonában. Töltsük meg a vendégszektort a címvédő és a listavezető pozsonyi párharcára! A belépőjegyek értékesítése már megkezdődött.

A Slovan-DAC derbit 2023. április 9-én, vasárnap, 17:30 órától rendezik.

 

Belépőjegyek:

belépőjegyek ára egységesen 10,- euró; kedvezményes belépőjegy nincs. Az árusításuk kizárólag online zajlik, az alábbi linken: https://ticketmedia.sk/performance/1273/SK-SLOVAN-BRATISLAVA-vs-FC-DAC-1904-DUNAJSKA-STREDA

A DAC-szurkolók számára kijelölt szektorok: D201, D202, D203 és D204

A link megnyitása után válassza ki a megadott szektorok egyikét, majd az „Egyedi kód” (unikátny kód) mezőbe adja meg a dac1904sk jelszót. Egy tranzakció alkalmával maximálisan 8 darab belépőjegyet lehet vásárolni.

Belépőjegyet csak névre lehet vásárolni. A stadionba való beléptetésnél szükséges a személyi igazolvány (útlevél) felmutatása, amit gyermekek esetén az egészségügyi igazolvány helyettesíti, illetve a súlyosan egészségkárosodott (ZŤP) igazolvány. Akinél a belépőjegyen és az igazolványon feltüntetett név eltérő, nem lesz beengedve a stadionba.

A hazai klub értesítése szerint a vendégjegyek árusítása 2023. április 8-án, szombaton, 20:00-kor zárul. 

A link deaktiválását követően, illetve a helyszínen már nem lesz lehetőség belépőjegyet vásárolni a vendégszektorba.

 

Szurkolói utazás:

A szurkolói klubok vonatos utazást szerveznek a Slovan-DAC mérkőzésre. Indulás Dunaszerdahelyről 14:47-kor (4322-es járat), visszatérés a Pozsony-Újváros (Nové Mesto) állomásról 20:12-kor (4323-as járat).

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy használják ki az online elővásárlás lehetőségét: a vonatjegyet ide kattintva tudja megvásárolni.

Az autóval érkező szurkolóinknak szintén az Újváros állomásnál lesz kijelölt parkoló, ahol a rendőrség fog ügyelni a járművek biztonságára. Minden egyéb parkolóban csak saját felelősségre hagyhatják gépjárműveiket.

A szlovák rendőrség az Ujváros állomásra érkező szurkolókat autóbuszokkal szállítja a stadionhoz, majd a mérkőzés után vissza a vonatállomásra.

Bővebb szurkolói információval a mérkőzés előtti napokban szolgálunk.

Szurkoljunk Pozsonyban is szeretett csapatunknak, mintha idehaza játszanánk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajrá DAC!

dac1904.sk / Nagy Krisztián

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies