Back to top

Sky Box és VIP bérletek a MOL Arénában

Publikálva: 2017, október 10 - 17:29
Október 10-én, kedden kezdődik a VIP bérletek árusítása a MOL Aréna új főtribünjére.

A Sky Boxok luxuskörülményeitől a kulináris specialitások gazdag választékán át egészen a VIP Silver oldott hangulatáig - a DAC hazai mérkőzéseivel vegyítve a Sky Box és a VIP szektor tökéletes hely a szórakozásra vagy az üzlettársakkal való kötetlen találkozásra.

A MOL Aréna VIP részlege és a Sky Boxok elsőosztályú gasztronómiai specialitásokat kínálnak, amelyek az egész szezon során az önök rendelkezésére állnak.

Ha az eleganciát és exkluzivitást részesíti előnyben, akkor a VIP Gold vagy a Sky Box bérlése a megfelelő választás az ön számára.

Ha rugalmasságot keres, és a gyors frissítő formájában való étkezést részesíti előnyben, akkor a VIP Silver, esetleg a VIP Silver+ tartalmaz mindent, amire szüksége van az igazi futballélményhez.

A KÍNÁLAT:

Sky Box

Élvezze a mérkőzést a stadion legjobb helyeiről az ön saját Sky Box helyiségében. Az időtlen és diszkrét környezet felszabadult légkört kínál. Itt minden adott, hogy mindegyik mérkőzés egy igazi élmény legyen az ön és vendégei számára.

A Sky Box előnyei: 

- Hozzáférés a DAC 1904 összes hivatalos mérkőzésére, beleértve a Slovnaft Cup, az UEFA, a válogatott találkozóit és a kulturális rendezvényeket is.

- Az ételek és italok standard és különleges kínálata

- Különleges ínyencmenü

- Rutinos vendéglátó csapat

- Munkanapokon való hozzáférés a Sky Boxhoz (találkozók, iskolázások, kihelyezett munkahely)

- Belépés az exkluzív szivarszalonba

- Melegített bőrülőhelyek a lelátón

- VIP parkolás

VIP Gold

A korlátozott számú hely egy exkluzív szekciót csinál a VIP Goldból, amelynek tagjai a Sky Boxok szomszédságából élvezhetik a frissítőket. A VIP Gold tagok számára ez egy ideális hely, amely nemcsak sportélményt kínál, hanem annak lehetőségét is, hogy fontos üzleti kapcsolatok köttethessenek.

Rögtön a Sky Boxok alatt található luxusülőhelyek az egyik legjobb kilátást kínálják a MOL Aréna pályájára.

A VIP Gold előnyei:

- Exkluzív gasztronómiai élmény „élő főzéssel” kiegészítve

- Alkohol és alkoholmentes italok az árban

- Kényelmes VIP bőrfotel ülőhelyek

- Belépés a DAC mindegyik hivatalos mérkőzésére a MOL Arénában

Többfogásos ebéd/vacsora egy és fél órával a mérkőzés előtt, desszert a félidőben, majd kötetlen baráti beszélgetések a találkozó után - élvezze ki a VIP Gold tagság minden előnyét!

Az értékesítés 2 darabtól kezdődik. Legalább 4 darab bérlet vásárlása esetén az üzleti partner logója elhelyezésre kerül a GOLD étteremben, és jár 1 ingyen VIP parkolóhely is.

VIP Silver és VIP Silver+

Az 1. emeleten található SILVER étterem oldott hangulata a VIP Silver és VIP Silver+ kiváltsága. A modern stílusban berendezett, 800 férőhelyes VIP SILVER étterem a MOL Aréna VIP részlegének legnagyobb nyitott része. Az étteremből 2 nagy terasz nyílik a futballpályára, amelyek folyamatos kapcsolatot biztosítanak a pályával. Itt, a főtribün közepén válogathat a csallóközi konyha remekeiből, valamint italkínálatunkból.

A VIP Silver előnyei:

- SILVER menü - frissítők (büfé + desszert) az árban

- 2 fajta alkoholmentes ital az árban

- SILVER level VIP ülőhelyek

- Belépés a DAC mindegyik hivatalos mérkőzésére

A VIP Silver előnyeihez képest a VIP Silver+ további kínálata:

- Luxus VIP Gold level ülőhelyek

Árjegyzék - VIP Silver:

Szezonbérlet: 340 euró (a DPH az árban) a 2017/18-as szezon hátralévő részére (a bérlettel eddig nem rendelkező szurkolók számára)

Egyszeri belépő: 40 euró átlagos mérkőzés, illetve 60 euró kiemelt mérkőzés

A meglévő, B vagy C lelátóra kiadott szezonbérletek tulajdonosai a fent említett árból a különbözetet fizetik. Az új bérlet megvásárlásával az eredeti érvényét veszíti; a DAC-Trencsén bajnokira ezért külön belépőjegyet biztosítunk minden bérlettípust váltó szurkolónk számára, méghozzá az addigi saját helyére.

A VIP szezonbérlethez cégreklámozási lehetőséget is kínálunk a DAC 1904 mérkőzései alatt.

A MOL Aréna helyiségeit a DAC 1904 mérkőzéseinek időpontján kívül is kiélvezheti, és rendelkezésre állnak céges vacsorák, iskolázások, bankettek, konferenciák vagy esküvők számára.

A VIP szezonbérletekre nem vonatkozik kedvezmény.

ÉRTEKESÍTÉS:

A VIP Gold és a Silver+ szezonbérletek iránti érdeklődésüket kérjük, jelezzék a vip [at] fcdac.sk (vip [at] fcdac.sk) email címen.

A VIP Silver szezonbérletek árusítása a jövő kedden, 2017. október 10-én kezdődik a MOL Aréna jegypénztáraiban. A szurkolókat a következő nyitvatartási időben várjuk a jegypénztárakban:

A MOL Aréna jegypénztárai:

Kedd, 2017.10.10.

15.00-19.04: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára (a Sport utca felől)

Szerda, 2017.10.11.

15.00-19.04: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára (a Sport utca felől)

Csütörtök, 2017.10.12.

15.00-19.04: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára (a Sport utca felől)

Péntek, 2017.10.13.

15.00-19.04: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára (a Sport utca felől)

A jegypénztárakban csak készpénzes fizetést tudunk elfogadni.

A B és a C lelátó, illetve az A lelátó standard (nem VIP) részére az őszi idény befejeztével, decembertől nyílik lehetőség bérletet vásárolni.

Minden egyes bérlet megvásárlásakor szükséges egy regisztrációs űrlap kitöltése, melynek mindkét oldalát aláírja a tulajdonos. Az első oldalon a tulajdonos személyi/céges adatai szerepelnek, a másikon pedig felvilágosítás a személyi adatok védelméről szóló törvény értelmében.

A regisztrációs űrlap a pénztárban is elérhető, de letölthető a cikk alján található link segítségével. Kérjük a szurkolókat, az értékesítés felgyorsítása érdekében töltsék le, nyomtassák ki, majd töltsék ki az űrlapot. A szurkoló csak az űrlap személyi adatokról szóló felső részét tölti ki, a többit hagyják üresen az FC DAC kasszában dolgozó munkatársai részére.

A regisztrációs űrlap itt tölthető le.

A bérlet átruházható, tehát a tulajdonoson kívül más személy is felhasználhatja.

A klub nem vállal felelősséget az elveszett bérletért. A tulajdonosnak 10 euró illetéki díjért egy új bérlet kerül kiállításra.

A DAC-Trencsén és a DAC-Slovan bajnoki mérkőzésekre vonatkozó belépőjegyek értékesítése a  bérletértékesítés első fázisának befejeztével, előreláthatólag 2017. október 18-án kezdődik.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies