Back to top

Sikeres évet zár a dunaszerdahelyi.sk

Publikálva: 2016, december 31 - 09:01
A 2016. január 20-án indult dunaszerdahelyi.sk portál működésének első, nem teljes éve nagyon sikeresnek bizonyult.

Mindezt nem csupán az olvasóktól jött  pozitív észrevételek, hanem a számok is bizonyítják. Nem szeretem az öndicséretet, ezért inkább néhány számot mutatnék:

Oldalmegtekintések száma: 1 722 668
Felhasználók: 179 318
Facebook lájkolók: 6676
Honnan érkeztek a látogatók: 119 országból (a legnépszerűbbek: Szlovákia, Magyarország, Csehország, Ausztria, Oroszország, Németország, Nagy-Britannia)

A folyamatosan bövülő napi látogatottság is bizonyítja, hogy van igény az általunk közölt információkra, amelyben megfér a közérdekű információk mellett a kultúrális, sport, divat és az egyházi hír, miközben videóinterjúk és színes galériák várják az érdeklődőket. A fentebbi adatok pedig azt mutatják, a hazai magyar portálok versenyében a leglátogatottabb hét közé sorolható a dunaszerdahelyi.sk, miközben városi portálként sokkal szűkebb a közönségünk.

A jövő évben is igyekszünk majd ott lenni, ahol valami történik a városunkban és természetesen a munkánkhoz kérjük az Önök segítségét is. Tájékoztassanak bennünket városi rendezvényeikről, kóldjenek beszámolót, hogy minél több emberhez eljusson, mi is mozgatja a Csallóköz szívében fekvő települést.

Eddigi bizalmukat köszönjük!

Az egész szerkesztőség nevében egészségben, sikerekben és derűs pillanatokban gazdag új évet kívánok!

Rajkovics Péter, a dunaszerdahelyi.sk főszerkesztője

Ezt már olvasta?

Cookies