Back to top

A sérült Černákra tíznapos kihagyás vár

Publikálva: 2016, április 6 - 07:34
A DAC B csapatának vasárnapi, Nagymegyer elleni mérkőzésén fél óra elteltével Roland Černák kellemetlen sérülést szenvedett, amely miatt nagyjából tíznapos kényszerpihenőre szorul.

Amikor a III. liga vasárnapi, DAC B-Nagymegyer mérkőzés során Roland Černák és az egyik vendégjátékos, Baksics Ákos csatázott az alapvonalnál, fiatal támadónk ijesztő módon ütközött neki a nyékvárkonyi stadion főtribünjének betonszegélyének. A tizennyolc éves tehetséget hatalmas fájdalmak közepette vitték le a pályáról, egyenesen a kórház röntgenosztályára. Szerencsére nem történt törés, de Černákra így is több napos kényszerpihenő vár.

„Az ütközés következtében zúzódott a bal kéz és a bal csípőcsont. A jelenlegi állapot szerint 7-10 napra teszem a gyógyulási folyamat időtartamát,“ mondja Dr. Fegyveres Zsolt, a DAC csapatorvosa.

„A zúzódás helye még mindig fáj. A kezemben, de főleg a lábamban is fájdalmat érzek. Vasárnap le sem húnytam a szemem, tegnap viszont már szerencsére remekül aludtam. Az orvosok pihenést írtak elő, ezért igyekszem így is tenni, és nem terhelni a sérült helyeket. Remélem, hogy csütörtökön már elkezdhetem a kocogást,“ teszi hozzá Roland Černák.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Roland Černák
Cookies