Jelenlegi hely

Segítsünk együtt Lukács Balázsnak!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, február 1 - 11:20 | Közérdekű
Korábban nemes összefogással segített Dunaszerdahely a beteg kis Dávidkának, akinek műtétjére gyűjtöttek. Ezúttal az egyik városi alkalmazott kért meg bennünket, hogy tolmácsoljuk kérésüket.
Segítsünk együtt Lukács Balázsnak!

Fiúnk, Lukács Balázs 2011-ben szenvedett súlyos balesetet, amelyben megsérült többek között az agya is. Balázs éber kómába esett, amelyben mintegy hat hónapig volt. 
Amikor magához tért, maradandó károsodásai voltak: elveszítette a beszédkészségét és fekvőbeteg lett, nem tud járni.

Állapotának javítása érdekében rendszeres kezelésekre hordjuk egy magyarországi, soproni speciális magánklínikára (Neuro Rehabilitáció), ahol a gyógyításában kiváló eredményeket értek el. Jelenleg a kezeléseknek köszönhetően javult a mozgáskészsége, másik személy segítségével képes a korlátozott mozgásra. 

A további javulásához azonban szüksége lenne egy komplikált műtétre, egészségügyi beavatkozásra: a végtagokban és az arcában lévő izomzatának fellazítására.

Ezt a fajta műtétet azonban csak külföldön végzik el egy magánklinikán, Csehországban vagy Lengyelországban, évente csupán két alkalommal.

A legközelebbi, 2020. február 7-ei beavatkozást a soron lévő páciens visszamondta – így felajánlották azt a számunkra. A műtét költsége azonban anyagilag eléggé megterhető családunk számára, amelyet nem támogat semmilyen betegbiztosító. 

Ezért is kérjük tisztelettel a nyilvánosságot, hogy akinek módjában áll, segítse – akár néhány euróval is – Balázs műtétjét.

Számlaszámunk:  

SK10 0200 0000 0014 9391 3354

Köszönettel, a Lukács család

Cím: Gellér 116, 946 16

E-mail: gusztavlukacs69 [at] gmail.com