Back to top

Samuel Petráš: Kiváló mérkőzés, megérdemelt siker

Publikálva: 2022, november 1 - 13:29
„Minőséget és csapatszellemet mutattunk.” A DAC kapusa öt sikeres védéssel járult hozzá a DAC besztercebányai győzelméhez.
Samuel Petráš: Kiváló mérkőzés, megérdemelt siker

„Véleményem szerint remek meccset abszolváltunk. Ehhez a Besztercebánya is hozzájárult azzal, hogy támadni és játszani akart. A hazaiak nem húzódtak vissza, aktívan futballoztak. Mindkét oldalon láthattunk gólhelyzeteket, de mi értékesítettük is azokat. Többet dolgoztunk ki, így tehát szerintem megérdemelt DAC-győzelem született. Főleg a második félidőben nyújtottunk jó teljesítményt, a hazaiak vezetőgólja után nem törtünk össze, tovább hajtottunk és sorozatban másodszor diadalmaskodtunk hátrányból. Minőséget és csapatszellemet mutattunk” – jelentette ki a tegnapi Dukla-DAC (1:3) bajnoki találkozót követően csapatunk hálóőre, Samuel Petráš, aki öt sikeres védéssel járult hozzá a győzelmünkhöz.

 

A hazaiak hat kapura tartó lövéséből csak Faško kísérlete kötött ki a kapunkban a 39. percben. Szerencsére röviddel a félidei szünet előtt Pinto beadása után Andzouana egyenlített, majd a második játékrészben hat perc alatt eldöntöttük a három pont sorsát. „Mindig mindent bele akarunk adni, még ha gólt kapunk is. Megmutattuk a karakterünket. A szünetig sikerült egyenlítenünk, így döntetlen állással vágtunk neki a második negyvenöt percnek, és megvolt az esélyünk a győzelemre. Egy egész félidő a rendelkezésünkre állt, hogy megfordítsuk a meccset. Szerintem jó teljesítményt nyújtottunk. Az első játékrészben egy kicsit más stílusban próbáltunk futballozni, amelyhez hozzá kell szoknunk és talán kívülről nem is tűnt annyira jónak. A második félidőben viszont visszatértünk a hagyományos felállásunkhoz, amelyben jól éreztük magunkat. Összességében jó teljesítményt mutattunk és megérdemelten zsákmányoltunk idegenben három pontot” – zárta a 23 éves kapus.

Nagy Krisztián / dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Samuel Petráš
Cookies