Back to top

Samuel Petráš 2026-ig marad a DAC-ban

Publikálva: 2023, március 31 - 06:48
A DAC vezetősége érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a 23 éves kapussal.
Samuel Petráš 2026-ig marad a DAC-ban

A Zsolnától kölcsönvett huszonhárom esztendős hálóőr, Samuel Petráš a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad. Klubunk vezetősége ugyanis érvényesítette az opciós jogát, kivásárolta a kapust a szerződéséből és egy új, 2026. június 30-ig szóló kontraktust kötött vele.

A Rajec városából származó zsolnai nevelésű labdarúgó a jelenlegi idény elején egyéves kölcsönjátékra érkezett hozzánk. A DAC színeiben eddig 18 alkalommal lépett pályára a Fortuna Ligában.

„Ez az első átigazolásom a nevelőklubomból, örülök annak, ami rám vár. Háromnegyed év alatt már megtapasztaltam bizonyos dolgokat Dunaszerdahelyen, az egész környék, a futball szeretete érdekes számomra és boldog vagyok, hogy tovább folytathatom az ismerkedést. Már nyáron, az érkezésemet követően is arról beszéltem, hogy ez a klub sikereket érdemel és mindent megteszek annak érdekében, hogy az elkövetkező időszakban a lehető legjobb eredményeket érjük el. Remélhetőleg továbbra is tetszetős játékot nyújtunk majd, hogy egyre több szurkoló járjon a mérkőzéseinkre. Személyes céljaim közé tartozik a fejlődés, szeretnék minden nappal jobb lenni. Természtesen én akarok lenni a kezdőkapus és minden versenysorozatban védeni” – jelentette ki az új szerződésének aláírását követően Samuel Petráš.

„A kölcsönjátéka ideje alatt Samo megmutatta a tudását és az ambícióját, így ezek alapján úgy döntöttünk, érvényesítjük a Zsolnával a nyáron megkötött opciónkat. Mindannyian várakozással tekintünk az elkövetkező szezonokra és örülünk a közös együttműködésnek” – tette hozzá Jan Van Daele sportigazgató. 

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: Samuel Petráš, DAC
Cookies