Jelenlegi hely

Sajnos ismét veszített a magyar válogatott

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, március 29 - 12:43 | Sport
A pénteki Kazahsztántól elszenvedett vereség után kedden egy újabbat könyvelhetett el a magyar válogatott: a második felkészülési mérkőzésükön sem sikerült győzelmet aratniuk.
Sajnos ismét veszített a magyar válogatott

Láthatóan akarták és igyekeztek, szerettek volna a szurkolóiknak győzelemmel bizonyítani. A játék azonban nem az elképzeléseik szerint alakult, a stratégiai változtatások ellenére sem. Skócia sokkal felszabadultabban, pontosabban játszott. Eléggé rontott a helyzeten a számos felesleges szabálytalankodás. A 39. percben az egyik ilyen esetért büntetőrúgást ítélt a játékvezető Kleinheisler László megmozdulása miatt, Gulácsi Péter azonban bravúrosan kivédte a 11-es rúgást.

A második félidő elején Skócia megszerezte egyetlen gólját a  védelem hibáját kihasználva.  A magyar csapatot ez annyira felrázta, hogy támadásba lendült, a skót kapusnak azonban sikerült minden kapura rúgást hárítania. Bár a szövetségi kapitány elégedett volt a csapat hozzáállásával, a játékosok a könnyeikkel küszködtek. Nehéz lesz a folytatás a két vereség után.

Kertész Renáta
Fotó: Kertész Ladislav