Back to top

Rózsahegy-DAC: jegyinfó

Publikálva: 2021, szeptember 16 - 22:54
A DAC szombaton a Fortuna Liga 8. fordulójának mérkőzésén Rózsahegyen vendégszerepel. A hazai klub 200 belépőjegyet biztosított a DAC szurkolói számára.
Rózsahegy-DAC: jegyinfó

A hétvégén a 8. forduló mérkőzéseivel folytatódnak a Fortuna Liga küzdelmei. Csapatunk a tabellaszomszéd Rózsahegy otthonában lép pályára, ahol a DAC drukkerei is jelen lehetnek.

Rózsahegy-DAC mérkőzés 2021. szeptember 18-án, szombaton 18:00 órakor kezdődik.

A hazai klub 200 db belépőjegyet biztosított a DAC szurkolói számára, ezek egységes ára 6,- euró; a súlyosan egészségkárosodott és 6 éven aluli gyermekek számára ingyenes a belépés, szükséges azonban felmutatni a súlyosan egészségkárosodott (ZŤP) igazolványt, illetve gyermekeknél az egészségügyi igazolványt.

 

A belépőjegyek árusítása csak a helyszínen fog zajlani. A rózsahegyi stadion jegypénztárai és beléptető kapui 16:30 órakor nyitnak. Megkérjük a szurkolókat, hogy a szigorított biztonsági előírások miatt időben érkezzenek a mérkőzésre. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Kijelölt parkoló a vendégszektor bejáratánál lesz.

A mérkőzésre az alábbi személyek léphetnek be:
- teljesen beoltott személyek oltási igazolással, vagy
- 48 óránál nem régebbi negatív antigén teszt vagy 72 óránál nem régebbi negatív PCR vagy LAMP teszt felmutatásával, vagy
- dokumentummal arról, hogy az elmúlt 180 napon belül átesett a COVID-19 betegségen, vagy
-12 évnél fiatalabb

A fenti pontokban leírtakat igazoló nyomtatvány és egy személyazonosító igazolvány felmutatása a mérkőzésre való belépéshez feltétlenül szükséges.

A mérkőzésre nem szükséges előzetesen regisztrálni.

Szurkoljunk idegenben is csapatunknak, mintha idehaza játszanánk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajrá DAC!

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC