Back to top

Rózsahegy - DAC 1904: jegyinfó

Publikálva: 2023, augusztus 9 - 06:29
A DAC szombaton 18:00-tól a Niké Liga 3. fordulójában Rózsahegyen lép pályára.
Rózsahegy - DAC 1904: jegyinfó

Minden tudnivaló a vendégjegyek értékesítéséről.

A hétvégén a 3. forduló mérkőzéseivel folytatódnak a Niké Liga küzdelmei. Csapatunk szombaton koraeste Liptón lép pályára, ahol a DAC drukkerei is jelen lehetnek.

Rózsahegy-DAC mérkőzés 2023. augusztus 12-én, szombaton 18:00 órakor kezdődik.

A vendégszektorba szóló belépők ára: 8 euró a felnőtteknek, 6 euró a nyugdíjasok és diákok számára. A 10 év alatti gyermekek, ill. súlyos fogyatékkal élők számára ingyenes a belépés.

A belépőjegyek árusítása csak a helyszínen fog zajlani. A rózsahegyi stadion jegypénztárai és beléptető kapui 16:30 órakor nyitnak. Megkérjük a szurkolókat, hogy a szigorított biztonsági előírások miatt időben érkezzenek a mérkőzésre. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Kijelölt parkoló a vendégszektor bejáratánál lesz. Kérjük a szurkolókat, hogy figyeljék a szervezők utasításait.

Szurkoljunk Rózsahegyen is szeretett csapatunknak, mintha idehaza játszanánk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajrá DAC!

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Niké Liga
Cookies