Back to top

Roli visszatért a lelátókra

Publikálva: 2016, március 5 - 16:18
A DAC szurkolói közül sokáig hiányzott egy láncszem. Társai nem is feledkeztek el róla a mérkőzéseken. Márciusban visszatérhetett. Domonkos Rolit kérdeztük.
Roli visszatért a lelátókra

Sokan már nem is tudják, miért is tiltottak el téged.

A vétségem csak annyi volt, hogy a DAC–Slovan meccsen trágár rigmusok hangzottak el, aminek a kezdeményezését magamra vállaltam. 

Milyen volt a büntetés?

18 hónapig sportrendezvényekről való kitiltás és 300 eurós pénzbüntetést szabtak ki. A pénzbüntetést szurkolótársaim segítettek összedobni, és a klub vállalta a jogi ügyek intézését. Többször volt próbálkozás a büntetés enyhítésére, amiben a klub teljes segítséget nyújtott, mégsem sikerült.

Milyen érzés volt visszatérni?

Kimondhatatlan, szívszorító érzés volt, újra a lelátóról,a szurkolótársaimmal együtt buzdítani a csapatot.

Mit gondolsz, mire lehet képes a szezonban a DAC? 

Az 5–6.hely, egy edzőváltással akár a harmadik helyen is végezhetnénk. Egy olyan edzővel, aki előnyben részesítené a hazai fiatalokat, akik nem csak pénzért, hanem szívből játszanának Dunaszerdahelyért.

Változhat majd a szurkolói közegen a stadion átépítése?

Reméljük nem, és a B-Közép is megmarad az új stadionban is a régi helyén. Sok helyen a kapu mögött van, de Dunaszerdahelyen mindig oldalt volt. Oldalról sokkal több nézőt tudunk bevonni a szurkolásba, mint a kapu mögül.

Hogy készülsz a szombati találkozóra?

Ugyanúgy mint eddig, de végre kapun belül, a lelátóról, a B-Középből, szurkolótársaimmal együtt, buzdíthatom, szeretet csapatomat.

Kertész László felvétele

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC-szurkolók