Back to top

Rohal Gabriella : Szeretem a munkámmal járó pörgést

Publikálva: 2022, március 2 - 15:24
Rohal Gabriella 2017-től dolgozik a DAC klubnál, mint vendéglátói menedzser. Vidám hölgy, aki minden mérkőzés során a kihívást keresi, hogy zökkenőmentesen tudják lebonyolítani az étkeztetés, a VIP részlegek és a büfék működtetését.
Rohal Gabriella : Szeretem a munkámmal járó pörgést

Gabriella a Klikkout részére készített interjú során mosollyal az arcán mesélt a kezdeti lehetőségeiről, a DAC-nál betöltött pozíciójáról és felelősségéről.

Milyen út vezetett el téged a „Világi Holdinghoz”?

Pozsonyba jártam középiskolába, ahol kereskedelmi szakon végeztem, majd visszajöttem a szülővárosomba, Dunaszerdahelyre. Nem találtam a helyemet, úgy éreztem valami hiányzik az életemből. Ki akartam próbálni a külföldi életet, így kiköltöztem Dániába egy évre. A hazaérkezésem után jött az ötlet, hogy tanulhatnék idegenforgalmat és gasztronómiát. A pályafutásomat a Hotel Kormoránban kezdtem, egy éven keresztül recepciós voltam. Később váltottam, így kerültem a Világi Holdingba.

Először a VillaRosa étteremben dolgoztam, mint recepciós, majd lehetőséget kaptam a Várkonyi Amade Chateau kastélyban.

A munkámhoz tartozott akkoriban, hogy segítettem az átépítéssel járó papírmunkákban, illetve tolmácsoltam a külföldi beszállítók és a kastély dolgozói között. A szálloda megnyitása után Front Office Manager lettem, később Wellness menedzser, majd a kastély igazgatóhelyetteseként igyekeztem megállni a helyemet. Tíz év után kaptam egy újabb esélyt, hogy végezzem el Svájcban az egyetemet. Így diplomát szereztem „Hotel és Event Manager” szakágazatból.

Felfelé ívelő utat jártál be az elmúlt évek során, de hogyan kerültél a kastély után a DAC futballklub menedzseri pozíciójába?

Vágytam egy kihívásra az életemben, és szerettem volna a kastélyban töltött évek után egy új beosztásban is megállni a helyemet. Éltem a főnökség által nyújtotta lehetőséggel, így én lettem a felelős az új stadionban lévő büfék beindításáért, a zökkenőmentes működtetéséért és a VIP koordinálásáért. 2017 augusztusától dolgozom a klubnál az erre kijelölt munkakörben.

Mi jellemzi a te feladatkörödet?

A feladatköröm elég sokrétű, hiszen több helyen is dolgozom a Holdingon belül. Konkrétan a MOL Arénában Hospitality menedzser vagyok, magáért a vendéglátásért felelek. Valójában az én dolgom koordinálni és megoldani az étkeztetést az egész stadionon belül. Ezen felül is a büfék és a VIP részlegek megfelelő működtetése a feladataim közé tartozik. A DAC klub és a külsős rendezvények szervezése is rajtunk keresztül valósul meg. Ilyenek lehetnek akár az ünnepi események, az esküvők, a bálok, a divatbemutatók és a születésnapi bulik is. Megbízatásom következő állomása a Kukkónia Farm (Dióspatony), ahol segítek lebonyolítani az itt történő programokat, akár disznóölésről, vacsoráról vagy bármilyen más jellegű szórakoztató rendezvényről legyen is szó. Emellett az vezetésem alá tartozik még a Hotel Bonbon, ahol különféle edzőtáboroknak adunk teret és helyet, ill. igyekszünk a DAC focistáinak igényeit kielégíteni.

Az interjú folytatását elolvashatják tartalomszolgáltató partnerünk, a Klikkout oldalán.

Ezt már olvasta?

Címkék: Klikkout
Cookies