Back to top

Rendhagyó diákavatás a Közös Igazgatású Szakközépiskolában

Publikálva: 2021, november 2 - 09:16
A Dunaszerdahelyi Közös Igazgatású Szakközépiskolában (Szabó Gyula 21) egy lazább nap részesei lehettek a diákok október végén. Az intézmény ezen a napon rendhagyó módon megrendezte az elsős diákok avatását, amely keretein belül számos ügyességi feladat megoldásával, tökfaragással, valamint karaokéval szerezhettek maguknak az elsős osztályok pontokat, majd a nap végén a pontok értelmében győzteseket hirdettek.
Rendhagyó diákavatás a Közös Igazgatású Szakközépiskolában

Az eredményhirdetés előtt a harmadikos diákok által megírt fogadalom szövegét mondták el az elsős tanulók, majd átvehették osztályfőnökeiktől az egyes formájú sárga és kék színű szalagot.

Az elsősök avatásával egyidőben intézményünk többi épületében, a másodikos és negyedikes diákjaink részére pingpongbajnokságot, csocsóbajnokságot, tökfaragó versenyt szerveztünk, kísérőprogramként pedig várta őket a filmvetítés és az arcfestés.

Ezennel szeretném megköszönni az iskola vezetőségének, hogy ez a nap megvalósulhatott intézményünkben, a diákönkormányzat tagjainak, akik biztosították a kellékeket, díjakat, valamint minden kollégának, akik bármilyen módon hozzájárultak a programok létrejöttéhez, lebonyolításához.

Intézményünk mindig fontosnak tartotta, hogy a diákok ne csak a tanulással találkozzanak az iskola falai között, hanem intézményünknek legyen szerepe a társas kapcsolatok kialakulásában, és legyen jelen a falak között a közösségteremtő erő.  

(klőr)

Ezt már olvasta?