Jelenlegi hely

Rendhagyó angol óra a Szakközépben

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, október 11 - 13:24 | Oktatás
Minden év szeptember 26-án megünnepeljük a Nyelvek Európai Napját. Ez a nap Európa nyelvi sokszínűségét állítja reflektorfénybe.
Rendhagyó angol óra a Szakközépben

A dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskolában az angol nyelv fontosságára minden évben felhívjuk a figyelmet nemcsak az angol órákon, hanem különböző rendhagyó angol órákkal, meghívott angol és amerikai vendégekkel, versenyekkel és angol interaktív színdarabokkal.

Október 10-én, a dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskolába látogatott a pozsonyi Amerikai Nagykövetség konzulja, Matthew Pierson és munkatársa, akik egy rendhagyó interaktív angol órát tartottak 40 diákunknak. Az előadás keretében, képekkel ábrázolva, életéről és munkásságáról beszélt a konzul úr, majd a Nagykövetség munkáját ismertette. Tájékoztatta diákjainkat a tanulási és munkalehetőségekről Amerikában. Ezután kötetlen beszélgetés alakult ki. A diákok nagyon aktivak voltak és sok érdekes kérdést fogalmaztak meg. 

Köszönjük a nagykövetségnek a lehetőséget, hogy minden évben ellátogatnak iskolánkba és az angol nyelv fontosságára felhívják a diákok figyelmét.

Klőr Levente, szervező tanár