Back to top

Rendezvényszervezők figyelmébe

Publikálva: 2024, március 6 - 08:39
A dunaszerdahelyi önkormányzat évek óta támogatja a közhasznú szolgáltatásokat és a sokrétű rendezvényeket, ezzel is biztosítva közösségeink kulturális és sportéletének gazdagságát. Támogatja a legfiatalabb generációkat megcélzó rendezvényeket, valamint egészségügyi és társadalmi célú projekteket. Nincs ez másként 2024-ben sem. Jelenleg a városi költségvetésből odaítélhető támogatás iránti kérelmek elbírálása zajlik, a sikeres pályázók névsorát a városi képviselő-testület következő ülése (2024. március 19.) után teszik közzé.
Rendezvényszervezők figyelmébe

A városunkban szervezett rendezvények nagy része Dunaszerdahely város közterületein valósul meg annak érdekében, hogy minél több érdeklődő számára elérhető legyen. Ezzel kapcsolatban a városi hivatal felhívja a szervezők figyelmét, hogy ne felejtsék el időben benyújtani a területhasználati engedély iránti kérelmet kulturális rendezvény (koncertek, zenei és táncművészeti előadások, fesztiválok, egyéb társadalmi rendezvények) lebonyolítása céljából. A kérelmet legkésőbb a rendezvényt megelőző 60 nappal szükséges benyújtani a városi hivatalba.

Hisszük, hogy gyönyörű városunk 2024-ben is gazdag és változatos rendezvénykínálattól fog pezsegni, ami köszönhető lesz többek közt az olyan aktív szervezeteknek, egyesületeknek is, amelyek ötletei, programjai számos dunaszerdahelyi lakos érdeklődését felkeltik!

A vonatkozó előírás és a formanyomtatványok itt érhetők el:

A rendezvényekre vonatkozó szabályzat ITT érhető el.

A megfelelő nyomtatványt a városi hivatal honlapján IDE kattintva, a Pénzügyi és vagyon-nyilvántartási főosztály szekcióban találja.

-et-

Ezt már olvasta?

Cookies