Jelenlegi hely

Remek farsangi szórakozás

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, január 26 - 14:35 | Oktatás
Kilencedik alkalommal rendeztek Városi bált Dunaszerdahelyen az önkormányzat szervezésében, amelynek tombolabevételét idén is jótékonysági célra fordítják.
Remek farsangi szórakozás

Január 20-án este hétkor kezdődött a bál a városi sportcsarnokban, amely az elmúlt években már jól bevált helyszínnek bizonyult, s nem volt ez másként idén sem. A vendégeket a város vezetői fogadták élükön Hájos Zoltán polgármesterrel, majd az ünnepélyes műsort a dunaszerdahelyi születésű, jelenleg Prágában élő Kysela Péter és partnerének, Barbora Hirnerovának táncprodukciója nyitotta. Ezt követően a polgármester ünnepélyes köszöntőjét hallgathatták meg a bálozók, majd a Hájos-házaspár nyitótáncával elindult a táncos mulatság, amelyhez egymás váltva a Banyák István és zenekara, valamint a magyarországi GROUP ´N SWING biztosított a kiváló muzsikát.

A vacsorát követően a helyi tehetség is bemutatkoztak, Nagy Gréta énekelt, Németh Levente táncolt, valamint a Südi Iringó Dunaszerdahelyi TáncStúdió növendékeinek műsora szórakoztatta a közönséget. A jótékonysági tombola sem maradhatott el, amelynek kedvezményezettjéről majd a szociális bizottság tagjai döntenek majd.

A jó hangulatú, finom ételekkel gazdagított báli mulatság egészen a hajnali órákig tartott.

Képgalériánkat ITT tekinthetik meg.

Megjelent a Dunaszerdahelyi Hírnök 2018/1.számában.