Back to top

Regisztrálj a FANPORTAL-ra és nyerj szuper nyereményeket!

Publikálva: 2023, február 7 - 15:03
A FANPORTAL-on gyorsan, könnyen és kényelmesen intézheted a jegyvásárlást és cashless-egyenleged feltöltését. Ha most regisztrálsz, még az értékes díjakért zajló nyereményjátékba is bekerülsz!
Regisztrálj a FANPORTAL-ra és nyerj szuper nyereményeket!

Tudtad, hogy a FANPORTAL-on keresztül mindent sokkal egyszerűbben elintézhetsz? Jegyvásárlásaidat, cashless-egyenleged feltöltését és webes vásárlásaid nyomon követését is elvégezheted egy helyen!

Mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz a FANPORTAL-ra, és máris élvezheted a tagsággal járó előnyöket! Hogy miket?

- Gyorsan, könnyen és egyszerűen megvásárolhatod belépőjegyedet a mérkőzésekre. A rizikósnak nyilvánított meccsek előtt már nem kell külön regisztrálnod.
- Ellenőrizheted a cashless-kártyád egyenlegét, melyet bármikor, bárhonnan online is feltölthetsz.
- Nyomon követheted a DAC store-ban leadott rendeléseidet és vásárlásaidat, elsőként tájékozódhatsz a legújabb kínálatunkról.

És ez még nem minden! Ha február 12-ig, a DAC-Slovan rangadó kezdő sípszójáig regisztrálsz (ne felejts a visszaigazoló emailben kapott linkre kattintani, és ezzel befejezni a regisztrációt!), tiéd lehet az értékes díjak egyike! A nyereményjáték végén 4 szerencsés FANPORTAL-tagot sorsolunk ki, akik az alábbi díjak valamelyikével gazdagodnak:

- Kalmár Zsolt csapatkapitány dedikált meze
- meccs előtti bemelegítés megtekintése a kispadról
- családi stadionbejárás a mérkőzés előtt
- az Andrea Shop elektronikai szaküzlet ajándéka

REGISZTRÁLOK és beszállok a nyereményjátékba

Töröld ki a jegyekért való sorban állás emlékét, és felejtsd el az egyenleged készpénzes feltöltését! Légy online és légy tagja a FANPORTAL remek közösségének még ma, és szállj versenybe a szuper díjakért!

A nyereménysorsolásban a FANPORTAL-ra már korábban regisztrált tagok is automatikusan részt vesznek.

Hozd magad játékba!

Versenyfeltételek: https://www.dac1904.sk/files/documents/sutazny-poriadok/2023-02-12-SUTAZNY-PORIADOK-SPOTREBITELSKEJ-SUTAZE.pdf

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies