Back to top

Projektzáró sajtótájékoztató a Csaplárban

Publikálva: 2023, december 5 - 09:47
2023. december 4-én projektzáró sajtótájékoztatót tartottak a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban. Az igazgatónő Takács Tímea köszöntötte, majd tájékoztatta a média megjelent képviselőit arról, hogy az intézmény 2023-ban pályázat nyújtott be a Bethlen Gábor Alaphoz a „Gondoskodó Nemzet Program kulturális célú programjának támogatása” céljából. A beadott pályázatot Magyarország Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága pozitív elbírálásban részesítette.
Projektzáró sajtótájékoztató a Csaplárban

Az elnyert támogatási összegen a „Békési Betyárok” c. a népszerű folk musical került bemutatásra. A Belinszki Zoltán - Szekér Gergő - Varga Viktor trió Békési Betyárok című folk musicaljének előadást 2023. szeptember 26-án, kedden 20.00 órakor láthatta a nagyérdemű közönség. A felvidéki ősbemutató Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházteremben, a szarvasi Cervinus Teátrum előadásában volt látható.

Takács Tímea igazgatónő köszönetét fejezte ki a Magyar Kormánynak, Magyarország Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek az intézmény újbóli támogatásáért.

(sajtóhír)

Ezt már olvasta?

Cookies