Back to top

Projektzáró sajtótájékoztató a Csaplárban

Publikálva: 2021, december 30 - 13:25
Projektzáró sajtótájékoztatót tartottak a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban a „Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ technikai eszközparkjának fejlesztése” című pályázattal kapcsolatban 2021. december 30-án.
Projektzáró sajtótájékoztató a Csaplárban

A délelőtt 10 órakor megtartott sajtótájékoztatón megjelent érdeklődőket és a sajtó képviselőit Takács Tímea igazgatónő tájékoztatta a nevezett projektről.

Ismertette, hogy a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. pályázatán elnyert 1 000 000 forint támogatási összegnek köszönhetően javult az intézmény számítástechnikai eszköztára, ugyanis sikerült megvásárolni egy iMac számítógépet, amely gépnek köszönhetően az intézmény attraktívabb marketinganyagokat tud készíteni a rendezvényeihez. A sajtótájékoztató része volt a pályázati összegből megvásárolt számítógép bemutatása.

Az igazgatónő felhívta a figyelmet arra, hogy a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ a minőségi kultúra intézménye, a közösség olyan tere és szimbóluma, amely nagyban elősegíti a város egyediségének és vonzerejének a növelését, azonfelül jelentős mértékben hozzájárul a belföldi és a nemzetközi kapcsolatok fejlődéséhez, illetve a város jó hírnevének az öregbítéséhez itthon és külföldön egyaránt.

Reményét fejezte ki, hogy hamarosan újra nyithat az intézmény és a megvásárolt számítógép által készített marketinganyagok hatására növekedni fog az egyes rendezvényeik látogatottsága. Takács Tímea igazgatónő köszönetét fejezte ki a Magyar Kormánynak, Magyarország Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek a pályázatuk pozitív elbírálásáért, ami nagyban hozzájárul és segíteni fogja az intézmény attraktív megjelentetését az online és offline térben egyaránt.

(nagy)

Ezt már olvasta?

Cookies