Back to top

Programokkal lesz ismét teli a hétvége!

Publikálva: 2023, február 16 - 17:55
Péntek délutántól ismét gazdag programkínálat várja hétvégén a szórakozni vágyókat Dunaszerdahelyen. Lesz táncház Sikabonyban, konzervatív est, kvízest, vallásos dicsőítés, de még dumaszínház is. Mutatjuk a felhozatalt!
Programokkal lesz ismét teli a hétvége!

Pénteken 

15 órától a Csaplár Kreatív Klubbal lehet majd kesztyűbábokat készíteni a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban. 

17.30-tól ugyancsak a Csaplárban, pontosabban a Csallóközi Könyvtárban tartják meg a Felvidéki Alkotók Egyesületének irodalmi délutánját és díjkiosztóját.

18 órától Demkó Attila biztonságpolitikai szakértő előadását hallgathatják meg a Csallóközi Múzeumban, a Konzervatív Esték második állomásaként.

19 órakor az NFG klubban lesz kvízest, ráadásul különkiadás ahová olyanok jelentkezését várják, akik szeretik a kvízeket, a triviákat, a rejtvényeket és szeretnek versengve szórakozni.

18 órától és 20.30-tól két előadással érkezik Kovács András Péter – önálló estjére, az Anyósülésre várnak mindenkit a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központba. 

19 órától a Sikabonyi Közösségi Házba várják a néptánc szerelmeseit, aholis Táncházat szervez a Sikabony Polgári Társulás. Este hét órától táncoktatás (Vág-Garam közi táncok) lesz Kozma Renátával és Kovács Mátéval, majd 20 órától indul a táncház!

20 órától a Rock Coffee 79-ben lesz az Arizóna együttes 14 éve Arizónában koncertsorozat első állomása, ahol régi dalok új köntösben, illetve teljesen új dalok is elhangzanak majd.

Szombaton

a Közös Igazgatású Szakközépiskola - Szabó Gyula 21 éttermében szerveznek dicsőítést 18.00 órától. A vallásos programon a Firesz - Duna Mente, a Kaptár Band Junior és a CRUX koncertezik.

Vasárnap 

20 órától Don Gatto, Drawing, Earlybird koncertre várják a szórakozni vágyókat a Soul Hunter Music Clubba.

21 órától pedig a Varkocs zenekar fennállásának ötödik évfordulója alkalmából egy fergeteges jubileumi koncertet láthatnak és hallhatnak az NFG-ben.

S még mondja valaki, hogy Dunaszerdahelyen hétvégén nincs hová menni...

(nagy)
 

Ezt már olvasta?

Címkék: programajánló
Cookies