Back to top

A pöstyéni fürdőszigeten mutatkozott be Európa legnagyobb folyami szigete

Publikálva: 2022, június 6 - 16:30
A hétvégén nyitották meg a fürdőidényt Pöstyénben. A nagyszabású program részeként szervezett idegenforgalmi kiállításon a Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség is bemutatta, milyen élményekkel gazdagodhatnak a látogatók az ország déli régiójában. Meggyőződésünk, hogy a gazdag fürdőmúlttal bíró város és régió lakosai számára is hívogatók a Csallóköz kincsei - írta tájékoztatójában a szövetség.
A pöstyéni fürdőszigeten mutatkozott be Európa legnagyobb folyami szigete

A népszerű aquaparkok mellett a kerékpáros útvonalak, a csónaktúrák és a különleges gasztronómiai kínálat iránt is sokan érdeklődtek. Örömmel számoltunk be egyebek mellett a kerékpárszállító autóbusz nyújtotta lehetőségekről, a vízimalmok történelmi örökségéről, a különleges vízparti és szárazföldi élményekről.

Köszönjük a meghívást a Rezort Piešťany Idegenforgalmi Szövetségnek, valamint azt, hogy további régiókat is közelebbről megismerhettünk. Bízunk benne, hogy a kiállításnak köszönhetően is, a jövőben még többen értenek majd egyet azzal a kijelentéssel, hogy jó ötlet Szlovákiában nyaralni - szól a Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség sajtótájékoztatója.

Ezt már olvasta?

Vakáció!!!

Vakáció!!!

Véget ért a 2021/2022-es tanév városunk alapiskoláiban –...

Cookies