Back to top

Polievka és Černák nélkül Csehországba

Publikálva: 2016, január 15 - 07:43
A válogatott miatt nem utaznak.

A téli szünet első edzőtáborába a Róbert Polievka - Roland Černák páros nélkül utazik csapatunk a csehországi Jablonecbe. Mindkét fiatal támadónk meghívást kapott korosztálya válogatottjába.

A szlovák 21 éven aluli válogatott szombaton az Egyesült Arab Emirátusokba utazik, ahol január 16-a és 26-a között egy edzőtábor vár a játékosokra, melyet két felkészülési találkozó is színesít - január 19-én a dél-koreai Jeonbuk Hyundai Motors FC, három nap múlva pedig az üzbég Lokomotiv Taskent csapatával mérkőznek meg.

Pavel Hapal szövetségi kapitány tizenkilenc éves támadónkat, Róbert Polievkát is meghívta az összetartásra. A DAC másik játékosa, Roman Sabler is utazik az Emirátusokba, aki ezt az idényt kölcsönjátékosként Zólyombrézón tölti. Klubunkat a 21 éven aluli válogatott edzői stábjába tartozó Fegyveres Zsolt orvos és Ludik György fizioterapeuta is képviseli a közel-keleti edzőtábor alkalmával.

Másik fiatal támadónk, Roland Černák vasárnap csatlakozik az U19-es válogatotthoz, amely január 17-e és 20-a között Kornyavölgyben (Korňa) edzőtáborozik. Milan Malatinský szövetségi kapitány keretében helyett kapott a DAC frissen igazolt játékosa, Dávid Kondrlík is, aki a Slovan színeiben az U19-es élvonalbeli bajnokság őszi idényének gólkirálya lett. Idősebb ificsapatunk balhátvédjét, Samuel Fertaľt a cserék közé nevezték.

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies