Back to top

Polgármesteri díjban részesült Kiss Péter

Publikálva: 2021, augusztus 23 - 12:06
Augusztus 20-án Hájos Zoltán, Dunaszerdahely város polgármestere a hála és az elismerés kifejezéseként a társadalmi élet területén elért rendkívüli érdemeiért, valamint a város jó hírnevének hazai és külföldi terjesztéséért Dunaszerdahely Város Polgármesterének Díjában részesítette Kiss Pétert, a Metrans Csoport elnök-vezérigazgatóját. Kiss Péter Dunaszerdahely várossal nagyon jó kapcsolatot ápol és aktívan segíti a városi közösségi eseményeket.
Polgármesteri díjban részesült Kiss Péter

Kiss Péter 1999. szeptember 1-től a METRANS vezérigazgatója, 2018-tól az egész METRANS Csoport elnök-vezérigazgatója.

A METRANS Csoport saját mozdonyainak és vagonjainak flottáját üzemelteti, amelyek megfelelnek a modern vasúti közlekedés legmagasabb követelményeinek. Az egyedülálló hálózatnak köszönhetően a METRANS magas színvonalú intermodális szolgáltatásokat képes nyújtani az ügyfeleknek Közép-Európában. A dunaszerdahelyi a második legnagyobb forgalmú és területű Metrans terminál.

Kiss Péter a pozsonyi Közgazdaságtudományi Egyetemen folytatott tanulmányai alatt a WienCont Container Terminal Bratislava vállalatnál dolgozott, majd a diploma megszerzése után csatlakozott a METRANS vállalatához. Közel 22 éve sikeresen dolgozik a vállalat növekedésén. Évről évre sikerül tovább bővíteni a METRANS hálózatát, és összekapcsolni a terminálokat Európában.

Jelenleg gőzerővel halad a lengyelországi hálózatuk megerősítése, emelyet szintén az elnök-vezérigazgató felügyel.

Ezt már olvasta?

Vakáció!!!

Vakáció!!!

Véget ért a 2021/2022-es tanév városunk alapiskoláiban –...

Cookies