Back to top

A play-off elődöntőjére szóló jegyek értékesítése

Publikálva: 2022, május 20 - 10:29
Minden tudnivaló a május 24-i play-off mérkőzés belépőjegyeinek értékesítéséről.
A play-off elődöntőjére szóló jegyek értékesítése

Jövő hét kedden, 2022. május 24-én 19:30 órától a Fortuna Liga végleges bajnoki tabellájának a nyolcadik helyezettjét fogadjuk az Európa Konferencia Ligában való szereplésért megrendezett play-off elődöntőjében. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, és a DAC a bajnoki sorrend negyedikjeként a hazai pálya előnyeit élvezheti. Ugyanez érvényes az esetleges döntőre is, ahova a két elődöntős összecsapás győztesei jutnak be.

Keddi ellenfelünk a Tatran Liptószentmiklós – MFK Zemplén Nagymihály páros egyikéből kerül ki. A két együttes közvetett módon küzd meg egymással a tabella nyolcadik pozíciójáért a rájátszás utolsó fordulójában, ahol mindössze egyetlen pont választja el őket egymástól.

A záróforduló találkozóit egységes időben, szombaton 17:00 órától rendezik. Leendő ellenfelünk kilétére tehát röviddel este nyolc óra előtt derül fény, és ezután rögtön el is indul a belépőjegyek előzetes árusítása.

Az online jegyértékesítés május 21-én, szombaton, 20:00 órától indul, és a mérkőzés napján 17:30-kor zárul.

MOL Aréna 2-es számú jegypénztárában vasárnaptól, a DAC store-ban pedig hétfőtől lesz lehetőség minden fajta belépőjegy megvásárlására, az alábbi nyitva tartás szerint.

A jegypénztár és a DAC store nyitva tartása a keddi mérkőzés napjáig:
2022. május 22., vasárnap:
2-es számú kassza: 9:00-13:00
2022. május 23., hétfő:
DAC store: 10:00-18:00 | 2-es számú kassza: 15.00-19.04
2022. május 24., kedd (meccsnap!):
DAC store: 12:00-21:30 | 2-es számú kassza: 15.30-22.00

Link az online jegyvásárlásra: https://www.dac1904.sk/hu/zobraz.asp?id=online-jegyvasarlas

Azok a szurkolók, akik az eredetileg tervezett DAC-Trencsén mérkőzésre váltottak előzetesen jegyet, a stadionba való belépéskor felhasználhatják az eredeti belépőt.

Figyelem! Klubunk meghosszabbította a szezonbérletek érvényességét a play-off elődöntőjére és esetleges döntőjére, így azok tulajdonosai a megszokott módon és helyről, ingyenesen tekinthetik meg a csapat - remélhetőleg két mérkőzésből álló - harcát Európáért.

Legyen ott a stadionban, ismét számítunk a szurkolására! Hajtsuk győzelembe a csapatot!

A PLAY-OFF ESETLEGES DÖNTŐJÉRE SZÓLÓ BELÉPŐK ÉRTÉKESÍTÉSE

A döntőbe jutásunk esetén május 27-én, pénteken 20:00 órától a Zsolna-Trencsén mérkőzés győztesét fogadjuk a MOL Arénában. Ebben az esetben elsőként azok a szurkolók válthatják meg jegyüket a pénteki meccsre, akik kilátogattak a play-off keddi elődöntőjére. Az értékesítés rögtön a találkozó lefújása után veszi kezdetét a pénztárakban és a DAC store-ban is.

A play-off menetrendje:

Elődöntők: 2022. május 24-e, kedd
1-es számú mérkőzés: Zsolna – Trencsén 18:00 óra (a VOYO élőben közvetíti)
2-es számú mérkőzés: DAC 1904 – Liptószentmiklós/Nagymihály 19:30 óra (a VOYO élőben közvetíti)

döntő: 2022. május 27-e, péntek
az 1-es/2-es elődöntő győztese – az 1-es/2-es elődöntő győztese 20:00 óra (a Nova Sport élőben közvetíti)

A CASHLESS KÁRTYÁN FENNMARADÓ ÖSSZEG VISSZATÉRÍTÉSE

Akárcsak az elmúlt évek során, elszámolási okok miatt idén is szükséges, hogy a szurkolók az aktuális szezon végéig lenullázzák a saját Cashless kártyájukon levő összeget. Az ezen található kreditet a szezon utolsó hazai összecsapásától (a play-off elődöntője vagy döntője) 2022. május 31-ig, keddig igényelhetik vissza a DAC store és a jegypénztárak nyitvatartási ideje alatt. Közelebbi információkkal később jelentkezünk.

A jelenleg használatban levő klubkártyák (DAC CLUBCARD) a következő idényre is érvényesek, viszont mindegyik szezon előtt fel kell tölteni a rajtuk található kreditet.   

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies