Jelenlegi hely

Pénteken az ápolók munkáját díjazzák

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, május 10 - 13:01 | Közérdekű
Az ápolónők nemzetközi napjára a világ május 12-én emlékezik. E jeles nap alkalmából az Összefogással a holnapért polgári társulás és a Nagyszombat Megye Képviselő-testületének a régiónkban megválasztott képviselői szerveznek ünnepséget Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színháztermében 2018. május 11-én 19.00 órai kezdettel.
Pénteken az ápolók munkáját díjazzák

A holnapi ünnepségen 10 kiemelkedő munkát végző, az egészségügyben dolgozó ápolónő lesz jutalmazva, 6 személyre, akik a dunaszerdahelyi kórházban dolgoznak, az egészségügyi nővérek regionális szervezete tett jelölést, 2 nővérre, aki a Dunaszerdahely városa által fenntartott intézményekben dolgoznak, a városi hivatali, 2 nővérre, akik magán orvosi rendelőben dolgoznak, pedig a polgárok tehettek javaslatot május 4-ig.

Az ünnepélyes műsor holnap este 7 órakor kezdődik Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színháztermében kezdődik.

Egyúttal a művelődési központban Časár Albín festőművész olajfestményei lesznek megtekinthetőek egy kiállítás keretén belül. A festőművész a képeiből befolyt összegből a  Pomoc od srdca-Szívből jövő segítség nevű helyi önkéntes szervezetet támogatja.A szervezet rászoruló családokkal,beteg gyerekekkel, otthontalan és egyedül éllő idős emberekkel, otthontalan állatokkal foglalkozik.