Back to top

Parkolás – sok az SMS-ben hibásan elküldött rendszám

Publikálva: 2018, március 2 - 07:32
A Municipal Real Estate Kft. által működtetett Dunaszerdahelyi Parkolószolgálat munkatársai ezúton is kérik a Dunaszerdahelyen SMS-ben parkolójegyet vásárlókat, hogy ne csupán az autó rendszámát írják be az SMS-be, hanem a város rövidítését is ahol parkolni szeretnének – ha Dunaszerdahelyen, akkor a DS előtagot is, külön!
Parkolás – sok az SMS-ben hibásan  elküldött rendszám

Akinek tehát DS-sel kezdődő rendszáma van, annak kétszer kell beírni a DS-t. Így a helyes forma egy dunaszerdahelyi rendszámnál például: 

DS DS111XX

Sajnos az esetek mintegy tíz százalékánál helytelenül kerül elküldésre a rendszám (lásd képünkön!), így az ellenőrzésnél nem megfizetett parkolást dob ki a rendszer. 

A parkolással kapcsolatos ügyek továbbra is az Üzleti és tájékoztató központ épületének B szektorában, a 101-es irodában intézhetők. 

Itt vásárolhatók negyed- és féléves, valamint éves parkolókártyák is munkanapokon, hétfőtől péntekig 8.30 és 16.00 óra között. Azok a lakosok is itt válthatják ki a parkolókártyáikat, akik a fizetős parkolási zónákban a lakótömbjük előtt átmenetileg parkolnak gépjárműveikkel.

A parkolási díjak változatlanok maradtak:

A parkolás óradíja továbbra is 50 cent. Az éves parkolókártya hűségkártya nélkül 166 €, hűségkártyával 80 €.

A féléves parkolókártya 100 €, hűségkártyával 45 €.

A negyedéves parkolókártya hűségkártya nélkül 60 €, hűségkártyával 25 €.

A havi parkolókártya hűségkártya nélkül 20 €, hűségkártyával 13 €.

Az egyes fizetős parkolási zónákban a lakótömb előtti átmeneti parkoláshoz szükséges éves parkolókártya hűségkártya nélkül 7 €, hűségkártyával ingyenes (de az illeték a kártya kiadásáért 3 €).

Ezt már olvasta?

Címkék: parkolás
Cookies