Back to top

Pályázat: értékes nyeremények várnak a Dunaszerdahelyt bemutató fiatal alkotókra

Publikálva: 2020, január 21 - 21:07
A dunaszerdahelyi városi médiát működtető Perfects Rt. pályázatot hirdet a 2000 és 2006 között született fiataloknak, hogy rövid, legfeljebb háromperces videóban mutassák be Dunaszerdahely szépségeit, értékeit úgy, ahogyan ők látják.
Pályázat: értékes nyeremények várnak a Dunaszerdahelyt bemutató fiatal alkotókra

„Kíváncsiak vagyunk arra, hogy az ezredforduló után született generáció miként látja településünket, s mindezt milyen módon mutatná be a mai kor »nyelvén«, vagyis videón. A pályázat révén szeretnénk, ha új szempontokból is megismerhetnénk Dunaszerdahely mindennapjait” – mondta el a kiírás kapcsán A. Szabó László, a Perfects elnöke, városunk alpolgármestere.

A pályázóknak március végéig van idejük színes kis városbemutató filmeket készíteni, amelyek hossza legalább 1 perc, de legfeljebb 180 másodperc. Dolgozhatnak mobillal, fényképezővel, videókamerával vagy más eszközökkel is – a lényeg, hogy bemutassák, miként is látják a városunkat, s mindezt a rájuk jellemző módon tegyék.

„A győztesre egy akciókamera és további értékes díjak várnak, de a képzeletbeli dobogó további helyezettjei sem távoznak majd üres kézzel. A tárgyi nyeremények mellett pedig nem titkolt cél, hogy a legtehetségesebb fiataloknak a városi médiában is teret adjunk a kibontakozásra, tehát akár karrierjüket is építhetik a verseny révén” – emelte ki Rajkovics Péter, a városi médiát működtető vállalat igazgatója.

A kiválasztott alkotásokat az idén Dunaszerdahelyen és több nyári fesztiválon is bemutatnák majd.

Pályázati feltételek:

  • Minden alkotó (egy csapatban legfeljebb 3 személy) születési dátuma 2000. január 1. és 2006. december 31. között legyen.
  • Legalább 60 és legfeljebb 180 másodperc hosszúságú videót készítsen – ezek felismerhetően Dunaszerdahelyen készüljenek.
  • Beadási határidő: 2020. március 31. 18.00
  • Az elkészült filmeket valamilyen fájlmegosztó oldalra kell feltölteni és az erre mutató linket az alkotó vagy alkotók rövid életrajzával elküldeni a rajkovics [at] perfects.sk e-mail-címre.
  • A videót kérjük mp4 vagy avi formátumban küldeni, FullHD formátumban.

A pályázattal kapcsolatos további kérdéseket ugyancsak a rajkovics [at] perfects.sk címre lehet elküldeni. Nyeremények: GoPro kamera, vásárlási utalvány, alkotói szerződés.

Ezt már olvasta?

Cookies