Jelenlegi hely

Otthon kezdjük a rájátszást

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, február 25 - 12:15 | DAC hírek
A DAC pontos rájátszásbeli programja még nyitott, de az első fordulóban biztosan odahaza lépünk pályára.
Otthon kezdjük a rájátszást

A hétvégi 20. forduló után ismét pontosabb képet kaptunk a csapatok helyezését illetően az alapszakasz végén, amelyből már csak két játéknap van hátra, így mindenki még hat pontért van játékban.

Az már az első tavaszi fordulót követően eldőlt, hogy a DAC a 2. vagy 3. helyről vág neki a felsőház küzdelmeinek. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a rájátszás első fordulójában odahaza lépünk pályára.

Ahhoz, hogy a második helyen végezzünk, mindkét fennmaradó alapszakaszbeli mérkőzésünket meg kell nyernünk, miközben a Zsolna legfeljebb egy pontot szerezhet.

A lentebb feltüntetett sorsoláshoz fokozatosan rakhatják hozzá a megfelelő csapatokat. Eddig csak az 1-es pozíció biztos (Slovan), a többi helyezés leghamarabb a 21., de minden valószínűség szerint csak a 22. forduló után lesz ismert.

A rájátszás első fordulóját 2020. március 14-15-én rendezik. Arra a hétvégére tehát nem csináljanak maguknak programot, ugyanis otthon játszik a DAC!

A rájátszás egyes játéknapjainak az időpontjait itt találják. A televíziós közvetítések miatt még változhatnak a játéknapok és a kezdési időpontok. A Ligás Klubok Uniójának bejelentése alapján a rájátszás 1. fordulójának a pontos programja legkésőbb március 8-án, vasárnap ismert lesz.

dac1904.sk

Címkék: DAC, Fortuna liga