Back to top

Otthon az, ahová hazatérsz

Publikálva: 2016, március 1 - 08:57
Hazavárják az elszármazott dunaszerdahelyieket. Segítsenek Önök is eljuttatni hozzájuk a felhívást!

Az áprilisi Szent György-napok eseményeire (2016. április 22–24.) Hájos Zoltán polgármester levelében hívja és várja haza a nagyvilágba elszármazott dunaszerdahelyieket.

„Otthon az, ahová hazatérsz.
(Wass Albert)

Kedves dunaszerdahelyiek, szerte a nagyvilágban!

Bár a világon számos olyan hely lehet, ahol az ember jól érezheti magát, igazi otthonérzetet csak a szülőváros nyújthat. Éppen ezért keressük, hívjuk és várjuk a valamikor Dunaszerdahelyen lakó, itteni felmenőkkel rendelkező, de ma már külföldön élő társainkat, hogy 2016 áprilisában, a Szent György-napok és búcsú városi ünnepségsorozat alkalmából jöjjenek haza a 2. Dunaszerdahelyi Hazaváró Találkozóra.

Kérjük, hogy a Találkozón való részvételét legkésőbb 2016. április 8-ig jelezze a primator [at] dunstreda.eu (subject: 2.%20Hazav%C3%A1r%C3%B3%20Tal%C3%A1lkoz%C3%B3) (primator [at] dunstreda.eu) e-mail címen.
Örömmel vennénk, ha jelentkezéséhez csatolna egy rövid életpályát is. Bővebb információt az Ön által megadott elérhetőségre küldünk.

Kedves dunaszerdahelyiek!
Rendezvényünk sikerének érdekében, amennyiben van ismeretségében Dunaszerdahelyről elszármazottra elérhetősége, szíveskedjen közölni velünk vagy akár Ön értesítse barátját, ismerősét!

Tisztelettel
Dr. Hájos Zoltán polgármester”

 

Ezt már olvasta?

Cookies