Back to top

Ötödik legeredményesebb klub az I. Felvidéki Kempo Karate Kupán

Publikálva: 2023, november 19 - 10:15
Először került megrendezésre az I. Felvidéki Kempo Karate Kupa nyitott nemzetközi küzdősport verseny. 12 csapat részvételével.
Ötödik legeredményesebb klub az I. Felvidéki Kempo Karate Kupán

A Motobu Kai White Raven Karate Klub nyitott a karate különböző szakágainak versenyeire. Egyrészt a barátság miatt a többi karate stílus és klubok irányába, másrészt mert akik a Motobu Kai White Raven Karate Klubban edzenek azok elsősorban a kombat-harci karatéra készülnek, az utcai önvédelemre, amely bármilyen küzdelmi rendszerben megállja a helyét. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a tegnapi eredmények. 4 versenyzővel vett részt a klub, nem csak katában (formagyakorlatban) - hanem küzdelemben is megmérettette magát az egyesület. Már csak azért is, hogy letudja mérni a klub szakmai stábja, hogy vajon milyen szinten vannak az egyesület karatékái a harci karatéban, amelynek szabályrendszerektől függetlenül kell eredményesen működnie a gyakorlati küzdelemben, vagy az életben. Márpedig a klub bizonyította, hogy jó úton járnak. 4 versenyzővel (a sok betegség miatt) 12 klubból az 5. helyen végzett az összesített éremtáblázatban.

Motobu Kai White Raven: Óvári Sófia 3 első hely (Kata, semi-kontakt és light-kontakt küzdelem) Soóky Gergő 1 első hely + 2 második hely (Kata, semi-kontakt és light-kontakt küzdelem) Potucká Kiara 1 első hely + 2 második hely (Kata, semi-kontakt és light-kontakt küzdelem) Horváth Alex 2 második hely (semi-kontakt és light-kontakt küzdelem).

Összesen a 4 versenyző 11 érmet szerzett!

Köszönet a szervezőknek, valamint külön Pónya Norbertnek a meghívásért és a Szlovákia Kempo Karate Szövetségnek (Szayka Róbertnek) a színvonalas szervezésért és meghívásért.

A klub elnöke, Samu István 3.Danos sensei

Ezt már olvasta?

Cookies