Jelenlegi hely

Országos döntőben a dunaszerdahelyi lányok

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, június 2 - 21:20 | Sport
Fantasztikusan sikerült a dunaszerdahelyi városi sportklub U14-es korosztályú kézilabdás lányainak az országos bajnokság második napja.
Országos döntőben a dunaszerdahelyi lányok

A Vágsellyén péntektől vasárnapig zajló bajnokság első napján egy győzelemmel és egy vereséggel álltak, s miután szombat reggel szoros meccsen kikaptak a simonyiaktól, biztossá vált, hogy a csoportjuk harmadik helyén végeznek. Ez egyúttal azt is jelentette, hogy délután kettőtől az eperjesiekkel mérkőznek, akik a másik, nagyon szoros végeredményű csoport második helyén zártak. 

A sárga-kékeknek a negyeddöntő kiválóan sikerült, már az első félidőben hat góllal vezettek, s végül 23-18-ra győztek, s bejutottak az esti elődöntőbe. Itt a nagymihályiak voltak a dunaszerdahelyiek ellenfelei, akik azután, hogy a csoportjukban egyetlen pontot sem szereztek, lesöpörték negyeddöntőjükben a másik csoport győztesét, a pozsonyi ŠKP-t.

Nem tudhattuk, hogy mi várható a keletiektől, de a sárga-kék lányok ismét bizonyították tehetségüket, s hiába vezetett az ellenfél 3 góllal a félidőben, végül mégis a dunaszerdahelyiek győztek 29-21-re, s így ott lesznek a vasárnapi fináléban.

A döntőt vasárnap fél egykor rendezik Vágsellyén, s a csallóköziek ellenfele a trencséniek csapata lesz, akik drámai csatában legyőzték a hazaiakat. Szorítsunk hát vasárnap a lányoknak, akár a helyszínen is, hiszen fél óra alatt autóval az is elérhető.

Címkék: női kézilabda