Jelenlegi hely

Országos 1. helyezés a sminkbajnokságon

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, február 26 - 15:41 | Oktatás
2020. február 21-én a LeRen sminkstúdió szervezésében Nyitrán került sor a szakközépiskolák kozmetikus – sminkes tanulóinak országos bajnokságára, mindez az esküvő kiállítás keretén belül “Leg mennyasszony - Leg vőlegény“ témakörben.
Országos 1. helyezés a sminkbajnokságon

Iskolánk, a dunaszerdahelyi Informatikai és Szolgáltatóipari Szakközépiskola az idei versenyre két csapattal nevezett be. Az első csapatot Bugán Veronika III.B osztályos fodrásztanuló és Szakács Rebeka III.C osztályos kozmetikus tanuló, a második csapatot Jakus Amarilla III. B osztályos fodrásztanuló és Szabó Barbara II.E osztályos kozmetikus tanuló alkották. A lányok időt és energiát nem sajnálva heteken keresztül lelkesen készültek a versenyre, így a lelkiismeretes felkészülés meghozta a második csapat számára a dicsőséget. Amarilla és Barbara büszkén állhattak a dobogó legfelső fokára az „ indiai mennyasszony“ alkotásukkal, ami országos szinten igazi elismerést jelent a másod- ill. harmadéves diáklányoknak. Elismerés és köszönet minden versenyzőnek és modellnek, valamint Kun Fruzsinának a segítségért, a sok jó tanácsért, és Hajdú Alexandrának a ruhákért, kellékekért, akik nélkül a győzelem nem sikerült volna.

Köszönet az iskola vezetőségének a lehetőségért és a támogatásért, akik nagy hangsúlyt fektetnek a nappali és a felnőtt kozmetikus képzésre egyaránt, így biztosítva a jövő nemzedék kozmetikusainak szakmai sikereit.

Bodó Andrea mesternő