Back to top

Óriási volt az érdeklődés Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértő estjén

Publikálva: 2022, december 2 - 10:17
A Csallóközi Múzeum kiállítócsarnokát teljesen megtöltötte az az érdeklődő tömeg, amely az Izraelben élő Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértővel folytatott beszélgetésre volt kíváncsi. A Ma7 médiacsalád által szervezett, és Pomichal Krisztián értő vezetésével folytatott eszmecsere egyfajta kiindulópont is volt – első állomása lett ugyanis a most induló Konzervatív esték című ingyenes előadássorozatnak.
Óriási volt az érdeklődés Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértő estjén

November 30-án majdnem kétszáz érdeklődő követte a Csallóközi Múzeumban végig azt az izgalmas beszélgetést, amelyet az ismert biztonságpolitikai szakértővel, Robert C. Castellel szerveztek.

A bevezetőben Molnár Judit, a ma7 főszerkesztője utalt rá, hogy az induló, konzervatív előadássorozat magasra kívánja tenni már az indulásnál is a mércét. 

Az irányított beszélgetésben aztán a szakértő többek között a mai többpólusúvá váló világrend ismérveiről, az Egyesült Államok és Oroszország viszonyáról, az orosz–ukrán háború folyamatáról, az európai diplomácia és politika amerikanizálódásáról, illetve a „szuperhatalmi” rendszer felbomlásáról és az atomfegyverekkel rendelkező „középhatalmak” felemelkedéséről beszélt. 

Az előadás rövidesen megtekinthető lesz a ma7 youtube-csatornáján. 

(nagy)

Ezt már olvasta?

Cookies