Jelenlegi hely

Online is lehet belépőt venni a DAC-Zsolna mérkőzésre

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, július 3 - 11:14 | DAC hírek
Csütörtöktől az interneten keresztül is lehet belépőjegyet váltani a szombati bajnokira.
Online is lehet belépőt venni a DAC-Zsolna mérkőzésre

Tegnap este indult a belépőjegyek értékesítése a 2019/20-as idény utolsó hazai mérkőzésére. 2020. július 4-én, szombaton 18:00 órától a Zsolnát fogadjuk a MOL Arénában.

A jegypénztárakban zajló árusításról szóló részletes leírást itt találják.

A mai naptól online is lehet jegyet vásárolni, méghozzá a következő feltételekkel:

ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS

Ma 17:00-kor kezdődik az online értékesítés a DAC-Zsolna mérkőzésre.

Link: www.dac1904.sk/hu/zobraz.asp?id=online-jegyvasarlas

Az online jegyvásárlás nonstop elérhető és a mérkőzés kezdetével (2020.07.04., 18:00 ó) fejeződik be, illetve a készlet erejéig tart.

Online a következő szektorokba vásárolhatnak jegyet: D2 (328 db) és D4 (234 db). Az egyes szektorokban figyeltünk az átlós ülésrend betartására. Ezen felül a VIP Silver szektorba is lehet belépőjegyet váltani, ahol a megvásárolt belépő nem minősül helyjegynek. Kérjük, tartsák be az átlós ülésrendet.

ONLINE VÁSÁRLÁS KLUBKÁRTYÁVAL
Klubkártyával történő vásárlás során a belépőjegy egyenesen a klubkártyára íródik, ezért a vásárló nem kap belépőjegyet pdf formátumban. A stadionba való belépéskor a szurkoló odatartja klubkártyáját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu és egy személy bemehet.

ONLINE VÁSÁRLÁS KLUBKÁRTYA NÉLKÜL
Az így vásárolt belépőjegy a Hometicket formátumban működik. A pénz átutalása után a vásárló kinyomtatja a belépőjegyet, vagy a QR kóddal együtt letölti az okostelefonjába. A stadionba való belépéskor a szurkoló odatartja belépőjét vagy a telefonját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu és egy személy bemehet.

dac1904.sk

Címkék: DAC, Fortuna liga