Back to top

Oliver Jürgens: Megérdemeltük a gólt és a győzelmet

Publikálva: 2024, február 11 - 21:10
„Remek volt a hangulat, mindenkinek köszönjük, aki kilátogatott a stadionba, hálásak vagyunk a támogatásért.” Oliver Jürgens, a pályára lépő négy újonc egyike nyilatkozott a DAC-Szakolca bajnoki után.
Oliver Jürgens: Megérdemeltük a gólt és a győzelmet

„Sok helyzetünk volt, megérdemeltük a gólt és a győzelmet. Nehezen indult a mérkőzés, de nagyjából a huszadik perctől már játékba lendültünk, sikerült feljavulnunk, így megérdemelten tartottuk otthon a három pontot. Onnantól biztos voltam benne, hogy meglesznek a lehetőségeink, amelyekből ha csak egyet is kihasználunk, nyerni fogunk. Ez volt az első tétmérkőzésünk a téli szünet után, több új játékosunk van, köztük én is. Talán még nem vagyunk képesek kilencven percen keresztül ugyanolyan magas színvonalon futballozni, időre van szükségünk. Viszont fontos, hogy egy ilyen kemény összecsapáson annak ellenére is győzedelmeskedtünk, hogy nem játszottunk folyamatosan jól. Az első meccsről csak pozitív tapasztalataim vannak” – értékelte a tegnapi DAC-Szakolca (1:0) bajnoki összecsapást Oliver Jürgens, a pályára lépő négy újoncunk egyike. Bemutatkozása alkalmával a 78. percig játszott.

Az észt válogatott támadó ezúttal a középpályás sorban kapott lehetőséget. „Számomra egy picit új szerepkörben léptem pályára, de jó volt, hogy sokszor értem labdához. Az első félidőben megvoltak a lehetőségeim a gólszerzésre is, de szerintem a következő mérkőzésen még jobb teljesítményt nyújtok majd. Az edzéseken továbbra is keményen dolgozom és fokozatosan gyűjtöm a tapasztalatot az új pozíciómban. Remek volt a hangulat, mindenkinek köszönjük, aki kilátogatott a stadionba, hálásak vagyunk a támogatásért. Nagyon élveztem, hogy pozitív hangulat uralkodott az arénában” – tette hozzá a 20 éves labdarúgó, aki januárban Újpestről igazolt hozánk.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: Oliver Jürgens, DAC
Cookies