Jelenlegi hely

Októberben újra Őszirózsa magyarnóta-énekesek országos versenye

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, július 5 - 08:04 | Kultúra
Szeptember közepéig várják a magyarnóta-énekesek jelentkezését az idén 21. alkalommal megrendezésre kerülő Őszirózsa magyarnóta-énekesek országos versenyébe.
Októberben újra Őszirózsa magyarnóta-énekesek országos versenye

A Csemadok Országos Tanácsa megbízásából a Csemadok Nagykürtösi Területi Választmánya 2020. október 10–11-én rendezi meg a XXI. Őszirózsa magyarnóta-énekesek országos versenyét, aminek zenei kíséretét ezúttal is a dunamocsi Mezei Zsolt és zenekara biztosítja.

A nótaénekesek versenyébe 2020. szeptember 13-ig várják azok jelentkezését, akik betöltötték 16. életévüket (felső korhatár nincs).

A versenybe két magyar nótával – hallgató, csárdás – lehet jelentkezni írásban név, elérhetőség (pontos lakcím, e-mail, telefonszám) valamint a nóták címének és hangnemének feltüntetésével a Csemadok Nagykürtösi Területi Választmányánál: Oblastný výbor Csemadoku, 991 28 Vinica, Nekyjská 397/27. e-mail: csemadokntv [at] gmail.com

Az e-mail tárgyában és a borítékon tüntessék fel, hogy: „ŐSZIRÓZSA”.

Az érdeklődők bővebb tájékoztatást kérhetnek a Csemadok Nagykürtösi Területi Választmánya telefonszámán: 0907 85 62 96.

A versenybe már bejelentkezettek részletes információt kapnak a szervezőktől.

A jelentkezési lapok letölthetők a Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet (www.intezet.sk), a Csemadok (www.csemadok-hu.eu) honlapjáról, illetve ITT, továbbá beszerezhetők a Csemadok területi választmányain.

forrás: csemadok.sk

Címkék: Őszirózsa