Back to top

Októberben kerül bemutatásra a Vadak ura című musical

Publikálva: 2022, szeptember 9 - 18:19
A fény- és színpompás Nikola Tesla musical után, amelyet tavaly, augusztus 20-án mutattak be az alkotók városunkban, a TBG Productions ismét Dunaszerdahelyre látogat, ezúttal az állatok birodalmába repítik a kicsiket és nagyokat.
Októberben kerül bemutatásra a Vadak ura című musical

Egy kicsit az Oroszlánkirály és a Dzsungel könyve nyomdokain, látványos jelmezekkel, fülbemászó dallamokkal, vérpezsdítő koreográfiákkal és fantasztikus vizualitással kalauzolja a Tesla alkotóinak új, egész estés musicalje a nézőt az állatok – nem is annyira állati, inkább feltűnően emberi, szeretetre és elfogadásra éhező – világába.

Fogadja el meghívásunkat egy csodálatos utazásra, amelynek a végén kiderül, ki érdemli meg a Vadak ura címet!

A Vadak Ura – The Covenant című musical-show 2022. október 15-én este 18.00 órai kezdettel kápráztatja el a nézőket a Dunaszerdahelyi Városi Sportcsarnokban. A belépés INGYENES!

„Hűség, kaland, szerelem, misztika, szépség, a természet dicsérete, ének, zene, tánc, próza, költészet és a Tesla musicalben megszokott nagyívű slágerek, melyek az előadás után hosszú órákkal később sem mennek ki a fülünkből… Az új magyar musical mindezeket ötvözi és kínálja egy szeretnivaló, veszélyekkel és katartikus pillanatokkal bőven dúsított sztoriban, melyhez a roppant látványos vizuális élménykeretet 90 négyzetméter, tematikusan megépített LED-fal díszlet hivatott biztosítani! A remekbe szabott alkotás nem csak gyermekeinknek készül! Az alkotóstáb - író: Egressy Zoltán, zeneszerző: Sebestyén Áron, dalszöveg: Müller Péter Sziámi, rendező: Pataki András, kreatív ötletgazda: Vona Tibor - ismét nagycsaládos szórakozást és feltöltődést ígér, mely időálló, közönségbarát érték. Reméljük, hogy a Covid hosszú bezártsága után, kortól függetlenül ad majd valamennyiünknek élményekben gazdag kikapcsolódást” – mutatta be az októberben városunkban is látható musicalt a TBG Productions.

TBG Productions, -et-, -rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies