Back to top

Oklevéllel díjazhatod kedvenc tanáraidat

Publikálva: 2020, május 31 - 20:18
Különleges okleveleket adhatnak át a diákok azon tanáraiknak, akiknek munkája megkönnyítette, szórakoztatóvá tette és elősegítette az elmúlt három hónapban a távoktatás folyamatát. Az oktatásügyi minisztérium rendeletére az „Arany Ámosom” - oklevelet a szlovák nyelven kívül öt kisebbségi nyelven is előkészítették.
Oklevéllel díjazhatod kedvenc tanáraidat

Öt kisebbségi nyelven, köztük magyarul is előkészítette az Arany Ámos verseny szervezője, az Adevyk Polgári Társulás az „Arany Ámosom” – oklevelet, amelyet elégedett diákok nyújthatnak át azon tanáraiknak, akik kreatívan és lendülettel vették a távoktatás során felmerülő akadályokat. Az oklevelet a diákok vagy szüleik ITT tölthetik le.

Az oklevelet az Arany Ámos-díj nagykövete, a NoName együttes énekese, a kezdeményezés elindítója Igor Timko aláírásával érvényesítették.

A szervezők arra biztatják a diákokat, nyomtassák, majd töltsék ki az oklevelet, és nyújtsák át annak a tanárnak, akinek munkája hálával és szeretettel tölti el őket. A kitöltött oklevéllel fényképezkedni is lehet, az elkészült képet pedig ajánlott elektronikus formában elküldeni az Adevyk Polgári Társulásnak, amely hitelesíti és saját honlapján is közzéteszi a kitöltött tanúsítványt.

A diák aláírja, majd személyesen nyújtja át a „Arany Ámosom” köszönő oklevelet kedvelt pedagógusának a kiváló távoktatásért.

Jan Amos Komenský cseh nemzetiségű pedagógus és író volt, „a nemzetek tanítója”. Ő tekinthető az első modern, haladó szellemiségű pedagógusnak. Hangsúlyozta az anyanyelven való oktatás fontosságát.

forrás: Ma7.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: pedagógus
Cookies