Back to top

Nyílt nap a MOL Arénában!

Publikálva: 2018, október 14 - 10:37
Nézz be az öltözőbe, találkozz a játékosokkal és tölts el egy kellemes délutánt a MOL Arénában!

2018. október 17-én, szerdán, 15:00 és 18:00 óra között ismét várjuk a DAC-drukkereket a MOL Aréna nyílt napjára! A tavalyi esemény sikere után tehát újra itt van a Ligás Klubok Uniója és a Futbalmánia további közös projektje, amelynek célja, hogy közelebb hozza a bajnokságunkat és annak szereplőit a szurkolókhoz.

A fő tribün olyan helyiségeit is hozzáférhetővé tesszük, ahova a szurkolók csak kivételes esetben, vagy még akkor sem léphetnek be. Lehetőség nyílik betekinteni például a játékosok, edzők, játékvezetők öltözőjébe, a Mix zónába, a Press centerbe, az összes VIP helyiségbe, vagy közelről szemügyre venni a játékteret. A fénykép- és aláírásgyűjtők rendelkezésére állnak majd játékosaink és edzőink, akiket a fő tribün különböző helyiségeiben találnak meg.

Az A tribün megtekintése a VIP Silverben veszi kezdetét, ahova a fő recepción keresztül léphetnek be. A VIP Silverben további látványosságok is megtalálhatóak lesznek, mint például arcfestés, a FutbalTour fényképfala klubunk motívumával, „Hajrá DAC!” kamera és frissítő.

A nyílt napokat a játékosokkal való beszélgetés zárja 18:00 órától a sajtóhelyiségben (Press center), ahol a szurkolók belebújhatnak az újságírók bőrébe és feltehetik kérdéseiket a DAC kiválasztott futballistáinak.

Bízunk benne, hogy sokan kilátogatnak a stadionunkba, csakúgy, mint a hazai mérkőzések során.

Használja ki ezt az egyedi lehetőséget, és töltsön el egy kellemes délutánt játékosainkkal, edzőinkkel, továbbá nézzen be olyan helyiségekbe, amelyek a szurkolók számára nem hozzáférhetők! A belépés ingyenes!

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Aréna
Cookies