Back to top

Nyáron is inspirál a Holmit honlap

Publikálva: 2022, július 31 - 17:26
Hol, mit lehet csinálni a Csallóközben nyáron? Könnyen megválaszolhatja a kérdést az, aki rákattint a Holmit.sk honlapra. A Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség által üzemeltett portálon mindig aktuális információkat találnak a látogatók.
Nyáron is inspirál a Holmit honlap

A gazdag étterem- és szálláskínálat mellett érdekes túraútvonalakat is böngészhetnek, közelebbről megismerkedhetnek a látnivalókkal és a nyári kulturális programokról sem maradnak le. A helyi lakosoknak és a külföldről érkező vendégeknek is hasznos a portál, amely által a rendezvényszervezők, a vendéglősök, az idegenforgalomban tevékeny szereplők hatékonyan megszólíthatják a vendégkörüket.

„Örülünk annak, hogy a Dunaszerdahelyi járás határait meghaladva az egész csallóközi régiót kiszolgálja a portál, amelyen már komáromi és Komárom környéki éttermek és programok is fellelhetők és a közeljövőben tovább bővítjük az elérhető információkat. Ez is bizonyítja az együttműködés és az együtt gondolkodás sikerét a régióban” – mondta Somogyi Gábor a Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség elnöke.

Hamarosan régiószerte interaktív totemeken is elérhető lesz a honlap kínálata. Az érdeklődők már kipróbálhatják a dunaszerdahelyi turisztikai információs iroda kirakatában elhelyezett információs panelt.

A Hol, mit? kezdeményezés részeként a kirakatokban is megjelenik az oldal jellegzetes logója. Elsőként az információs irodában és a gasztronómiai szektorban találkozhatunk a matricával. „Ezzel a vendégek informálása mellett arra is lehetőséget kapunk, hogy közösséget építsünk. A portál működésének egyik alapfeltétele, hogy aktuális információkat találjon rajta az olvasó, ezek beszerzéséhez a vendéglősökre is szükség van. Szeretnénk élő kapcsolatot kiépíteni az idegenforgalmi szektorban tevékeny vállalkozásokkal és személyekkel” – tette hozzá Kiss Bartalos Éva a szervezet ügyvezető igazgatója. A matricát fokozatosan kézbesítjük az egységeknek, illetve az igénylők személyesen is átvehetik az információs irodában Dunaszerdahelyen, a Fő utcán.

A programszervezők a honlapon keresztül, valamint e-mailben az info [at] ostrovzitny.sk címen is továbbíthatják a rendezvényekkel kapcsolatos információkat. A vendéglátósok és szállásadók is ezen a címen jelezhetik, ha szeretnék, hogy egységük felkerüljön az ingyenesen működő portálra.

Szakmai workshoppal, kommunikációs tréningekkel és a már hagyománynak számító Csallóköz legjobb étele versennyel is segítené és összekovácsolná a vendéglátósokat az idegenforgalmi szervezet.

Szöveg és kép: Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség

Ezt már olvasta?

Cookies