Back to top

Novemberben jön a tizedik WLF!

Publikálva: 2016, május 4 - 13:00
Múlt pénteken ismét nagy sikert aratott a WLF divatshow a Vermes-villában. A rendezvény visszhangjáról annak ötletgazdáját, Lipcsey Máriát kérdeztük.

lHogyan értékeled a pénteki show-t?

Úgy gondolom, hogy fantasztikus este volt, gyönyörű ruhákat mutattunk be es Bráz Noémi divattervező kollekciója hatalmas sikert aratott. Teltház volt, a vendégeink nagyon jól érezték magukat. Sok egyedi ruhadarabot és különleges kombinációt láthattak a kifutón, megismerhették az idei tavasz-nyár trendjeit.

Voltak újdonságok a korábbiakhoz képest?

Megtiszteltetés volt számunkra, hogy bemutathattuk városunkban Bráz Noémi divattervezőt és saját tervezésű ruhakollekcióját, melyet Vasarelly művészete ihletett. Újdonság volt, hogy a fehérnemű bemutató alatt élőben énekelt Maja, az Arizóna zenekar énekesnője. Ez igazán különleges és szép zenei élményt jelentett mindannyiunk számára.

Kik azok, akik segítettek megvalósítani a rendezvényt?

Elsősorban a WLF csapat tagjai - Süke Moncsi stylist, aki a márkaboltok kollekcióit válogatta össze és sokat dolgozott a modellekkel, Varga Lívia sminkes, aki a gyönyörű sminkeket készítette, Holocsi Pali dekoratőr, aki biztosította a művészi dekorációt es a teremrendezést, a Hair Studio Galeria fodrászai, akik nagyon szép frizurákat készítettek modelljeinknek. A díszítésben segítségünkre volt az L Party Dekor. A Bertók videonak köszönhetően mindhárom teremben élőben vetítettük a bemutató pillanatait. DJ Smiee biztosította a hangtechnikát és a zenét, Mészáros Otto-Meszi a kifutót. Fontosnak tartom megemlíteni a Prominent Caffeet, a Nevada éttermet, a Minit és Coca-Cola céget, akik a színvonalas cateringet biztosították.

Köszönet jár Iván Péter igazgatónak a csodálatos helyszínért, nővéremnek a szervezésben való segítségért és Ivan Seňannak a szlovák fordításért.

Támogatóink – az Arena Pub es a Dreamtown Invest segítségével színvonalasabbá tudtuk tenni a rendezvényt.

Milyenek voltak a résztvevők és a márkák képviselőinek visszajelzései?

Nagyon pozitívak a visszajelzések, mindennel elégedettek voltak es reméljük, hogy a  jövőben is folytatódik az együttműködés. Igyekszünk mindig jobbak lenni és teljesíteni elvárásaikat, elképzeléseiket. Több új márkabolt is jelentkezett, hogy szeretné képviselni magát divatbemutatóinkon, aminek nagyon őrülünk. Vendégeinknek is nagyon tetszett a show es a jövőben is szeretettel varjuk ókét. Mindig láthatnak valami újat, izgalmas kombinációkat es profi divattervezőket a kifutón. 

A női vagy férfi modellek arattak nagyobb sikert?

Mindkettő. A show legizgalmasabb részé mindig a fehérnemű bemutató, amikor egyértelműen láthatóak a reakciók mindkét nem részéről. Ami a ruhákat illeti, minden márkabolt rendkívül szép és ízléses darabokat hozott a divatbemutatóra, igy emelve az esemény színvonalat.
A modelleinknek is külön köszönet jár, név szerint ők mutatták be a ruhákat: Bittera Noémi, Botos Nikolett, Hervay Viktória, Jávorka Cyntia,Raisz Réka, Süke Csilla, Vaculka Aida, Vasmera Kata, Bénes János, Bugár György, Nagy Marko, Tomovics Ádám.

Mikor várható a következő divatbemutatótok Dunaszerdahelyen?

Novemberre tervezzük az őszi-teli divatbemutatót, ami már a tizedik-jubileumi esemény lesz. Sok meglepetéssel készülünk erre a különleges alkalomra.

Az eseményről készült képgalériánkat ITT érhetik el.

Ezt már olvasta?

Címkék: WLF
Cookies