Back to top

Nótával emlékeztek Bihari Jánosra

Publikálva: 2022, szeptember 28 - 08:09
Nagysikerű nótaesttel emlékeztek vasárnap este a világhírű cigányprímásra, Bihari Jánosra a Csaplár Benedek VMK-ban.
Nótával emlékeztek Bihari Jánosra

A reformkor egyik legnagyobb hegedűséről, Bihari Jánosról emlékeztek meg már 19. alkalommal, melynek főszervezését a kezdetektől a Dunaszerdahelyi Roma Muzsikusok Társulása vállalta.

Az emlékesten ezúttal is nagyszerű zenészek és énekesek szórakoztatták a nagyérdeműt; a nótakedvelő közönségnek vasárnap este csodálatos élményben lehetett része.

Kollár Katalin operett és nótaénekesnő; a SlágerTV énekesei, Rigó Jancsi és Lugosi Katalin; a Rátonyi Róbert Színház énekese, Domoszlai Sándor; a Magyar Köztársasági Arany Érdemrendkereszt kitüntetettje, a közönségkedvenc nótaénekes, Bokor János; és a kedvelt énekművész, szoprán operaénekes, Szeredy Krisztina a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáiból és hazai művészeiből álló zenekar, valamint annak főprímása, Lendvay Csócsi József kíséretében szórakoztatta órákon keresztül a hungarikumnak számító magyarnótát szerető nézőket.

Az emlékest szervezője, Banyák István - Pista bácsi szeretettel köszönte meg az anyagi támogatást a szponzoroknak, valamint a közönség nagyszámú jelenlétét; külön kiemelve Hájos Zoltánt, városunk polgármesterét, valamint Karaffa Attilát, városunk alpolgármesterét.

Pista bácsi egyben meghívta a közönséget a jövőre tartandó jubileumi, 20. emlékestre, majd elárulta, nagyszabású programmal várják majd a nótakedvelőket.

Képeinkkel igyekszünk visszaadni az est hangulatát, a további felvételeket pedig képgalériánkban tekinthetik meg.

Szöveg és kép: -rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies