Back to top

A norvégok legyőzték a szlovákokat

Publikálva: 2016, július 28 - 05:56
Nem sikerült a bravúr a szlovák válogatottnak a pozsonyi U18-as női kézilabda világbajnokságon. Csak egy félidőn keresztül tartották a lépést a nagy esélyes norvégokkal, akik végül 19:30-ra győztek.
A norvégok legyőzték a szlovákokat

A szlovák csapat Tamási Évával a soraiban nagy lendülettel és elszántsággal kezdte a nyolcaddöntő mérkőzést, így tartotta a lépést a favorittal. Az első félidő 29.percében még 10:10 volt az állás, de végül 10:12-re az északiak nyerték a játékrészt.

A fantasztikus közönség által is buzdított csapat ugyanakkor a második félidőben nem bírt az egyre jobban támadó norvégokkal, akik magasabb fokozatra kapcsoltak és így végül magabiztosan nyertek. A közönség viszont így is nagy tapssal jutalmazta a lányokat, akik bemutatták, van remény arra, hogy a szlovák női kézilabda az elkövetkező években tovább fejlődjön.

A győztes norvégok csütörtökön a Lakatos Rita erősítette magyar válogatottal játszanak majd a legjobb négy közé jutásért este fél hétkor a jégcsarnokban, míg a szlovák csapat 16.15-kor az NTC-ben a románokkal küzd meg a 13.helyért.

(Fotók: world2016.sk)

Ezt már olvasta?