Back to top

Női példaképet keresnek

Publikálva: 2015, december 29 - 21:12
A Femine Fortis – Erős Nők polgári társulás keresi a felvidéki magyar női példaképeket.

Ön is ismer olyan nőt, lányt, asszonyt, aki a példaképünk lehet? Olyan sikeres embert, aki bebizonyította nőként is lehet nagyot alkotni? Szeretné, ha mindenki megismerné a történetét? Sikereit? Az oda vezető utat?

A Femine Fortis – Erős Nők polgári társulás keresi a felvidéki magyar női példaképeket. Várják a jelöléseket a feminefortis [at] gmail.com címre. Kérik, adja meg a jelölt elérhetőségeit (telefon, e-mail), és egy életrajzot illetve egy ajánlást várunk, amelyben kifejtik, miért javasolják az adott személyt. Lehet az egy édesanya, egy vállalkozó, közéleti ember, kultúra szervező, regionális politikus, művész, író. A lényeg, hogy értékeket jelenítsen meg, hogy a környezete és a felvidéki magyarság felnézhessen rá.

Bárkit lehet jelölni, akit méltó példaképünkké válhat. A javaslatokat február 20-ig várjuk. A kuratórium ez után dönt. A kuratórium tagjai: Bauer Edit, Gergely Papp Adrianna, Kiss Beáta, Németh Gabriella és Zupko Mária. Az elismerést ünnepélyes keretek között március 8-án adják át. 

Figyelem: férfiak is jelölhetnek olyan nőt, akiket méltónak találnak egy ilyen elismerésre! Kérjük a jelölőket, hogy saját elérhetőségüket is adják meg.

Ezt már olvasta?

Címkék: pályázat
Cookies