Back to top

Véget ért a V4 nemzetközi kézilabda torna

Publikálva: 2021, szeptember 6 - 22:17
A Handball V4 Cup egy háromnapos rendezvény, mely a V4 országok U14-15 korosztályú fiatal kézilabdásai számára került megrendezésre Ostravaban a szeptember 3–5. közötti időszakban. A szlovákiai lánycsapat a körmézkőzéses rendszerben az előkelő második helyezést érte el, így ezüstéremmel a nyakukban térhettek haza.
Véget ért a V4 nemzetközi kézilabda torna

„Megérdemelt 2. helyezést érte el a csapat” – fogalmazott Brunczvik Tünde a szlovákiai különítmény stábtagja. – „A HC DAC-os lányok mellett a malackai, a stomfai és a  pozsonyi kézilabdatehetségek képviselték Szlovákiát.

A dunaszerdahelyi lányok éltek a játéklehetőséggel, és megmutatták, milyen küzdősek és tehetségesek. A gyerekekkel együtt örülök, hogy részesei lehettünk a V4 tornának, barátságok köttettek, és az edzők tapasztalatot cseréltek.

Amíg szombaton a gyerekek ellátogattak az ostravai állatkertbe, addig az edzők és játékvezetők továbbképzésen vettek részt.”

HC DAC résztvevők: Bozsek Brigitta, Nagy Bianka, Csanó Evelin, Papík Zsóka, Plutzer Veronika és Soós Eszter, és Brunczvik Tünde stábtag.

V4 torna eredmények
Péntek
Szlovákia – Csehország: 30-18
Szombat
Szlovákia – MAGYARORSZAG: 16-31.
Vasárnap
Szlovákia – Lengyelország: 21-17

Gralulálunk!

hcdac.sk

Ezt már olvasta?

Cookies