Back to top

Nikola Krstović: Köszönöm a szurkolók támogatását

Publikálva: 2022, június 9 - 22:53
„Ez a fél év különleges volt számomra.” A huszonkét éves támadó, aki a napokban már a montenegrói felnőttválogatottal készül, néhány óra leforgása alatt megnyerte a Fortuna Liga május hónapjának a legszebb góljáért zajló és a tavaszi idény legjobb DAC-játékosát kereső szavazást is.
Nikola Krstović: Köszönöm a szurkolók támogatását

Nikola, gratulálunk a Tavasz játékosa-szavazáson elért első helyedhez! Hogyan értékeled ezt a sikert?
„Nagyon boldog vagyok, kellemes érzés és nagy megtiszteltetés. Minden egyes szurkolónak köszönöm a szavazatát. Szintén jár nekik a hála azért a fantasztikus támogatásért, amelyet minden mérkőzésen tőlük kapunk.”

Te kire adtad volna a szavazatod a csapattársaid közül?
„Nem akarok kiemelni senkit sem, mert egy csapat vagyunk, a nap végén mindig együtt győzünk és veszítünk. Számomra minden egyes csapattárs a legjobb.”

Hazádban, Montenegróban már gólkirályi címet is szereztél. Ez a mostani a pályafutásod első egyéni szurkolói elismerése?
„Igen, első alkalommal nyertem meg hasonló szavazást, ezért a szívemben mindig különleges helyet foglal majd el.”

Az elmúlt fél év volt karriered legjobbja?
„A múltban is voltak jó félszezonjaim és sikeres időszakaim, ám ez a fél év különleges volt, mert nemcsak a klubban, hanem a válogatottban is nagyon sok minden történt velem.”

A tavasz játékosa szavazása mellett a május hónap legszebb góljáért kiírt ankéton is diadalmaskodtál. Hogyan vélekedsz erről?
„Ez a siker is nagyon boldoggá tett, mert a kínálatban szereplő többi találat is nagyon mutatós volt. Ismét csak azt emelném ki, mennyire csodálatosak a szurkolóink – ebben a szavazásban is köszönöm a támogatásukat. Bízom benne, hogy továbbra is a lehető legtöbben velünk maradnak, hiszen júliustól új kihívások várnak ránk, és szükségünk lesz a támogatásukra.”

Az U21-es válogatott hétfői, írországi mérkőzése után csatlakoztál a felnőtt kerethez. Milyen program vár rátok és mikor látunk újra a DAC színeiben?
„Júniusban még két találkozót abszolválunk a Nemzetek Ligájában. Szombaton hazai pályán, Podgoricában a bosnyákokat fogadjuk, majd kedden Romániában lépünk pályára. Ezt követi pár nap pihenő, majd június 22-én, szerdán csatlakozom a DAC-hoz.”

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies