Back to top

Nikola Krstović: Egymásért küzdöttünk

Publikálva: 2023, május 15 - 12:35
„Szeretném meghívni a szurkolókat az idényzáró mérkőzésre, amelyen közös erővel igyekszünk rekordot dönteni, én pedig meg akarom szerezni a gólkirályi címet.” A szombati Zsolna-DAC (0:1) ligameccs egyetlen gólszerzője, Nikola Krstović nyilatkozott a lefújás után.
Nikola Krstović: Egymásért küzdöttünk

„Két vereség után egy nehéz mérkőzésen sikerült diadalmaskodnunk. Négy forduló alatt a hatpontos előnyünkből ötpontos hátrány lett, így elúszott a bajnoki cím. Emiatt sem voltunk egyszerű helyzetben, de egymásért küzdöttünk. Ez a győzelem további energiákat ad nekünk a Besztercebánya elleni összecsapásra. Hazai pályán is szeretnénk begyűjteni a három pontot, mivel így új klubcsúcsot állítanánk fel az egy szezonban megszerzett pontok és győzelmek tekintetében. Szeretném meghívni a szurkolókat az idényzáró mérkőzésre, amelyen közös erővel igyekszünk rekordot dönteni, én pedig meg akarom szerezni a gólkirályi címet” – mondta a tegnapi Zsolna-DAC (0:1) bajnoki mérkőzés egyetlen gólszerzője, Nikola Krstović.

A 23 éves montenegrói válogatott csatár 17. találatát jegyezte az idényben, amivel növelte előnyét a góllövőlista élén. Zsolnai győzelmünkről a 66. perc döntött. „Káčer remekül adta be a szögletet, én pedig jól mozogtam el a védőmtől. A találat után nehéz dolgunk volt, nem ízlett nekünk a műfüves borítású pálya, sokat kellett labda nélkül futnunk. A Zsolna csapatát fiatal játékosok alkotják, akik egyszerűen és gyorsan futballoznak. Nem könnyű ellenük játszani, de igyekeztünk a lehető legjobban felkészülni a meccsre. Ez a siker további önbizalmat és energiát ad számunkra. Igyekszünk győzelmi sorozattal zárni a szezont, mivel így jobb kedvvel mehetünk a jól megérdemelt pihenőre. Azt követően pedig alaposan fel kell készülnünk az európai kupaszereplésre és az új szezonra is, amelyet meg szeretnénk nyerni.”

 

Tegnap végleg eldőlt, hogy a DAC – történelme során harmadszor (2018/19, 2020/21 és 2022/23) – ezüstérmesként zárja az idényt. Ehhez nagyban hozzájárultak szurkolóink is, akik nem csak a MOL Arénában, de az ország összes stadionjában hazai környezetet teremtettek a csapatnak. Zsolnára 185 DAC-drukker kísérte el a sárga-kékeket. A bajnoki idény 16 idegenbeli találkozóján szurkolóink összesen 3888 jegyet vásároltak a vendégszektorokba. Ez meccsenként átlagban 259! „Egy hónap után ismét nyertünk, remek érzés volt a szurkolóinkkal ünnepelni. Hatalmas köszönet jár nekik azért, hogy mindenhova elkísérnek minket, ami csodálatos dolog számunkra. A következő szezont főleg miattuk akarjuk megnyerni. Biztos vagyok benne, hogy mi mindent beleadunk majd.”

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies