Back to top

Népszavazás: Tagok delegálása a választási bizottságba

Publikálva: 2022, november 23 - 15:53
A választókörzeti választási bizottságba a Szlovák Köztársaság Nemzeti Tanácsában (a továbbiakban: politikai párt) és a népszavazási petíciós bizottságban képviselt politikai pártok és politikai mozgalmak jogosultak egy tagot és egy póttagot delegálni.
Népszavazás: Tagok delegálása a választási bizottságba

A delegálásról szóló értesítést kézbesíthetik:

vagy

  • okirat formájában postai úton, illetve személyesen a következő címre: Dunaszerdahelyi Városi Hivatal,Fő utca 50/16,929 01 Dunaszerdahely

legkésőbb 2022. november 24. ,  24.00 óráig kell kézbesíteni.  A határidő letelte után kézbesítésre kerülő értesítéseket nem veszik figyelembe.

Postai úton választhat az a választópolgár, akinek van állandó lakhelye Dunaszerdahely Város területén, de a Referendum  napján a Szlovák Köztársaság területén kívül tartózkodik

Az a választópolgár, akinek van állandó lakhelye Dunaszerdahely Város területén, de a Referendum napján a Szlovák Köztársaság területén kívül tartózkodik a postai úton történő választás lehetőségét kérvényezheti Dunaszerdahely Városától:

•    írásban:     Dunaszerdahely Város, Városi Hivatal, Fő utca 50/16, 929 01 Dunaszerdahely

vagy  
 
•    elektronikus formábananna.kubovicova [at] dunstreda.eu,  andrea.venova [at] dunstreda.eu

A kérvényt a választások napja előtt legkésőbb 50 nappal kötelező kézbesíteni (azaz legkésőbb 2022.12.02-ig). A határidő letelte után kézbesítésre kerülő kérvényeket nem veszik figyelembe.

dunstreda.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: népszavazás
Cookies