Jelenlegi hely

Németországban képviselte Szlovákiát Varga Lívia

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, március 12 - 16:19 | Színes
Októberben szlovák sminkbajnok lett a dunaszerdahelyi Varga Lívia, aki ennek köszönhetően a múlt hétvégén a nemzetközi sminkbajnokságon a németországi Düsseldorfban képviselhette Szlovákiát.
Németországban képviselte Szlovákiát Varga Lívia

A dunaszerdahelyi sminkes így számolt be a versenyről: " A szlovák bajnoki címemnek köszönhetően március 10. én részt vehettem a Beauty Messe Düsseldorf Internationale Makeup Maisterschaft versenyén. Dobogós helyet sajnos most nem értem el. A versenyt végül a német lány nyerte, mögötte az angol és az osztrák làny végzett. A témánk az “Urban Summer” volt.

A versenykiírás is finom sminkről szólt, viszont meglepően tapasztaltam, hogy a teljesen láthatlan sminkeket preferálták. Magamhoz viszonyítva is teljesen lágy sminket készítettem, de ez is soknak bizonyult. Mindezek mellett rengeteg élményben volt részem, megismerkedhettem kiváló szakemberekkel. Székely Zsuzsannát, aki Magyarországot képviselte szinte azonnal a szívembe zártam a barátnőjével Angélával együtt. A kiállítást mindenkinek ajànlom, hatalmas kiállítótermeivel mindenkit lenyűgöz. Köszönöm, hogy képviselhettem Szlovákiát, és természetesen köszönöm azoknak, akik gondoltak rám és támogattak."

Címkék: Varga Lívia